Patrizia Paglieri și iubitul italian s-au împăcat

De Unica.ro, pe

Chef Patrizia Paglieri și iubitul ei italian s-au împăcat. Bărbatul locuiește în Agrigento, Sicilia. În februarie, Patrizia dezvăluia că motivul despărțirii ar fi fost gelozia. Din primul și singurul ei mariaj, Patrizia are un fiu, Francesco.

Patrizia Paglieri și iubitul italian s-au împăcat

„De Sfântul Valentin n-am făcut nimic, pentru că nu mai am iubit. Am gătit. Din păcate, este genul sicilian, prea posesiv. În decembrie am fost cu fiul meu la Londra, la un cuplu de prieteni gay, căsătoriți de 8 ani. Am pus o poză pe Facebook cu unul dintre ei. Iubitul a început să fie gelos”, povestea Patrizia Paglieri în februarie 2022, pentru Click!.

„Am decis atunci că e mai bine singură. Mereu am fost pe cont propriu. Mai ales că eu nu mai stau cu cineva de peste 30 de ani. Am un copil frumos, deștept și muncitor, pe Franci, însă și el își dorește viață lui, să nu mai stăm împreună”, a încheiat.

Recent, Patrizia și iubitul italian s-au împăcat. Ce planuri au de Paște?

„Voi merge undeva, cu iubitul meu, în zona Sibiului, apoi la Sighișoara și prin împrejurimile locului. Am mai fost pe acolo, însă doar în trecere. Erau niște peisaje minunate, am zis că vreau să le vizitez. Mai bine ca în România nu mă simt niciunde. Oamenii sunt minunați, oamenii mă cunosc aici. Atunci când merg la restaurant, știu că sunt Chef, mă tratează regește”, a declarat Patrizia Paglieri recent, pentru Click!.

„Am un iubit de 5 ani, ne înțelegem bine. El locuiește în Italia, eu aici, dar încet, încet, așezăm lucrurile. A fost mai dificil la început cu distanța aceasta”, a precizat în același interviu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

EXCLUSIV. Cum prepară Chef Patrizia Paglieri cel mai bun tiramisu pentru masa festivă

De ce nu și-a dorit Francesco Paglieri să-și cunoască tatăl. Nimeni nu a știut asta până acum

Patrizia Paglieri, despre tatăl fiului ei, Francesco: „Nu l-a căutat niciodată. Noi am renunțat la el”

Patrizia și-a scos la vânzare vila din Mogoșoaia. În 2019, Patrizia și-a închiriat casa pentru filmările serialului „Sacrificiul”. Potrivit Click!, locuința are teren de 3 mii de metri pătrați, 10 camere, piscină, deschidere la șoseaua principală și s-ar vinde cu 320 de mii de euro.

„Da, este adevărat că vrem să o vindem, vrem să ne mutăm separat. Franci vrea și el să stea singur, să fie independent, poate mai vine cu o fată, cu prietenii să se joace pe play station. Are nevoie de casa lui. Eu vreau să-mi cumpăr o casă cu etaj și el să-și ia o garsonieră”, a explicat Patrizia Paglieri pentru Click!.

„Te obișnuiești într-un fel și rămâi așa dacă nu-ți găsești perechea. Am hotărât să vindem casa aia de care ne leagă atâtea amintiri. A început să fie greu de întreținut, are mult teren și trebuie să trebăluim prin curte. Trebuie să vină o familie mare, cu bani. E o casă în care trebuie să investești bani, să repari, să renovezi, să schimbi diverse”, a completat.

„Jumătate de casă, unde am avut restaurant, am închis-o. Am închis căldura, gazele și apa. Nu am bani de Penthouse în Floreasca, însă vreau undeva unde e liniște”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!