Cine este soția lui Patrick Mouratoglou. Antrenorul Simonei Halep și Ada Obilu au doi copii

De Unica.ro, pe

Divorțul Simonei Halep (30 de ani) de Toni Iuruc (43 de ani) a dat naștere unui zvon conform căruia între sportivă și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou (52 de ani), ar fi ceva mai mult decât o relație strict profesională.

Mouratoglou este cunoscut ca un Don Juan în lumea sportivă, el fiind bănuit în urmă cu câțiva ani că ar fi avut o relație amoroasă cu Serean Williams, pe vremea când îi era acesteia antrenor.

Francezul cu origini grecești are în prezent o relație cu Ada Obilu, cu care are două fete, una în vârstă de 6 ani, iar cealaltă de 3 ani. În presa internațională nu se cunosc foarte multe detalii legate de Ada, dar din informații personale apărute pe contul său de Instagram reiese că este din Franța. Ada este o prezență extrem de discretă în public, iar ea și Patrick își țin relația departe de atenția curioșilor.

Cine este soția lui Patrick Mouratoglou. Antrenorul Simonei Halep și Ada Obilu au doi copiiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Până să o cunoască pe Ada, Mouratoglou a mai fost căsătorit cu Clarisse, în 2012, însă relația lor nu a durat mult. Ei au împreună două fete. La momentul despărțirii de Calrisse apăruseră zvonurile că  motivul divorțului ar fi fost Serena Williams. Înainte de Clarisse, Patrik Mouratoglou a mai fost căsătorit cu o femeie care i-a adus pe lume un băiat.

Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul Simonei Halep la începutul acestui an, în primăvară.

De astăzi, încep un nou capitol în cariera mea: sunt de acum antrenor full-time al Simonei Halep.

În ultimele opt luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit să antrenez. E pasiunea vieții mele și încă simt că am multe de oferit. Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se pregăti. Am urmărit câteva dintre sesiunile ei de pregătire, am urmărit-o cum s-a antrenat. La sfârșitul săptămânii, ea m-a întrebat dacă o pot antrena.

Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversație cu Serena și ușa s-a deschis pentru mine, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează –  a transmis Patrick Mouratoglou, pe Twitter, pe 7 aprilie 2022.

Antrenorul a asemănat-o pe Simona cu Serena Williams, pe care a ajutat-o să câștige 10 dintre toate cele 23 de trofee de Grand Slam.

A fost, realmente, o alegere de suflet. Mereu am făcut așa, mi-am urmat întotdeauna instinctele. Simona este o jucătoare excepțională care a făcut deja lucruri fantastice în cariera sa. Avem o relație bazată pe încredere peste care putem construi ceva. Ea încă are capacitatea de a face lucrurile mult mai bine decât le face la ora actuală. Are 30 de ani, aceeași vârstă pe care o avea și Serena când am început să lucrez cu era – a dezvăluit antrenorul, în urmă cu câteva luni, potrivit digisport.ro.

Cine este soția lui Patrick Mouratoglou. Antrenorul Simonei Halep și Ada Obilu au doi copii
Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep

Citeşte şi: Simona Halep, surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro la scurt timp după divorț

Citeşte şi: Câte soții a mai avut Toni Iuruc înainte de mariajul cu Simona Halep și de ce a divorțat de ele

Citeşte şi: Ce se va întâmpla cu câinii reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Citeşte şi: Ce relație au Andreea Bălan și George Burcea, la doi ani și jumătate de la despărțire

Patrick Mouratoglou și-a început cariera ca antrenor în 1996, la Paris, prin lansarea unei academii sportive care îi poartă numele –  Mouratoglou Tennis Academy.  

El a antrenat unii dintre cei mai buni jucători de tenis din lume, printre ei numărându-se Serena Williams, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas, Marcos Baghdatis, Julia Vakulenko, Anastasia Pavlyuchenkova, Aravane Rezaï, Irena Pavlovic, Jérémy Chardy, Laura Robson, Yanina Wickmayer și alții.

Foto – Pofimedia / Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!