Părinții Andreei Tonciu divorțează. „Menajera mi-a distrus familia”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 mai 2022, 15:59

Părinții Andreei Tonciu au depus actele de divorț. Răzvan Tonciu și-a înșelat soția, pe Maria Tonciu, cu menajera familiei.

Părinții Andreei Tonciu divorțează. „Menajera mi-a distrus familia”

Invitată în emisiunea „La Măruță” cu ocazia aniversării sale de 36 de ani, Andreea a dezvăluit că părinții ei s-au separat.

„Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu”, a declarat.

„Am vorbit cu ea (n.red.: menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe ei știu ce e la ei în familie”, a completat.

Mama Andreei a aflat despre aventură auzind o conversație telefonică între soțul ei și menajeră.

„Am ajutat-o foarte mult. Îi dădeam tot ce nu mai purtam eu și sora mea. Mă comportam cu ea ca și cum ar face parte din casa mea”, a mai spus Andreea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Tonciu, primele dezvăluiri despre experiența Survivor România 2022

Laura Giurcanu, despre Andreea Tonciu: „Cunoșteam profilul ei, de certăreață”

Cum a reacționat fiica Andreei Tonciu când modelul a leșinat la Survivor România 2022

„Ea a făcut primul pas pentru că avea nevoie de bani. (…) Mă măcina foarte tare pentru că văd că mama suferă foarte mult. Mă doare enorm. (…) Vreau ca oamenii care au femei de serviciu să le testeze foarte bine înainte. Mama este foarte supărată, este distrusă, plânge. Face tratament acum, este la doctor. Femeia a stat la masă cu ei ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Sunt dărâmată psihic. Și eu și mama. Ei încă stau împreună, eu cu soțul meu”, a mai povestit.

Din 2015, Andreea formează un cuplu cu Daniel Niculescu. Perechea s-a căsătorit în septembrie 2016 și are o fiică, Rebecca Maria.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!