Oana Zăvoranu, răpusă de munca fizică la „Serviţi, vă rog!”

De Unica.ro, pe

Din 23 si 24 iulie, Nea Marin sigasca de vedeterevin la Pro Tv in noulsezon al show-ului “Serviti, varog!”, de data aceasta in statiunea Mamaia. Mai aprig ca niciodata, Nea Marin agita bine de tot “cocktail-ul de vedete” din prima editie: Oana Zavoranu, Razvan Fodor, Mihai Bobonete, Diana Dumitrescu, Nini si Sidia Sissoko sunt cap de afis in spectacolul plin ochi de munci, petreceri si confruntari spumoase.
Antrenat in stil spartan inainte de filmari, Nea Marin isi asteapta primele“victime” la “Serviti, varog!” cu un santier pe care vedetele vor construi terasa Crema de la zero, cu tot cu montat, vopsit si aranjat. Servirea clientilor pe plaja si “entertainment-ul” turistilor, carora li se pregateste cate un party tematic in fiecare seara, vor intra tot in atributiile vedetelor invitate. Acestea vor imparti fluturasi, se vor plimba cu carul alegoric prin toata statiunea si vor fi nevoite sa faca rost de recuzita de la vechii lor prieteni, membrii echipei “Circo Aquatico Bellucci”.
“Ca la zidul chinezesc se munceste la noi”, declara Nea Marin inainte de startul sezonului, cu biciul pregatit. Razvan Fodor este, fara indoiala, cea mai chinuita vedeta: acesta va fipus fata in fata cu cel mai mare cosmar al sau, multimea. Daca pana si pe sotia sa o refuza cand este vorba de mers la cumparaturi, Razvan va trebui sa promovez epetrecerile la mall cu toti eilalti, insa va avea un atac de panica de toata frumusetea: “Razvan sufera de agorafobie, nu-i plac multimile, stiam ca o sa-i fie greu, dar nu ma gandeam ca iese atat de urat”, spune Nea Marin.
serviti va rog
Toata faleza va rasuna de chiotele si horele incinse de vedete in seara “romaneasca”, insa petrecerea travesti va reusi sa infierbante spiritele de tot si sa-l enerveze pe Mihai Bobonete, actorul din serialul de comedie “Las Fierbinti”. “Carui barbat ii place sa se deghizeze in femeie? Iata ca de data aceasta n-au avut de ales! Travesti – party ca la «Serviti, va rog!» n-a vazut Parisul! Cel mai incapatanat se dovedeste Mihai Bobonete, o sa vedeti, cu el nu ma inteleg de nicio culoare, insa pana la urma tot ca mine iese”, spune Nea Marin, maestrul de ceremonii.
Dornicsa-i plateasca “zbirului” datoria, Bobonete si Fodor se or alia impotriva lui si vor pune la cale tot felul de nazdravanii care se lasa cu pedepse si hohote de ras.
serviti va rog
Cu sacii de gunoi in mana si costumata in pirat, taind bilete la circ: asa o vor vedea telespectatorii pe Oana Zavoranu in prima editie “Serviti, varog!”. Neobisnuita cu muncile fizice, Oana se va lupta din greu cu somnul: “E obosita, i s-au umflat picioarele, nu rezista prea bine”, spune Nea Marin, insa are noroc cu Razvan, iubitul sau, care o va scoate din incurcatura si o va acoperi in fata “tartorului” vedetelor.
serviti va rog
Diana Dumitrescu ii va pune iarasi nervii la incercare lui Nea Marin: “Anul trecut zicea ca nu mai vine, acum spune ca s-a intors pentru ca ma iubeste”, spuneNea Marin, “dar daca nu stau cu gura pe ea, nu face ce ii spun”. Frumoasa actrita va servi pe terasa, va aduna gunoaiele de pe plaja si va face senzatie in spectacolul de la circ, unde se dovedeste extrem de curajoasa in fata pericolelor “zburatoare si rapitoare”.
Sarea si piperul le vo rasigura, la propriu, fostii concurenti de la Masterchef, Nini si Sidia Sissoko, care vor  gati, vor construi si vor demonstra ca au aptitudini nu doar in bucatarie, ci si pe ringul de dans. Nini o va lua la dans pe Oana Zavoranu, dar va sfarsi prin a se certa cu ea la cutite cand aceasta ii pune la indoiala talentul gastronomic.
serviti va rog

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro