Oana Roman, jignită de Serghei Mizil: „M-ar mânca!” Cum a reacționat fiica lui Petre Roman

De Unica.ro, pe

Serghei Mizil a făcut recent câteva declarații tăioase la adresa Oanei Roman. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica “Sosurile iuți”, unde a trebuit să răspundă cât mai sincer la întrebările prezentatorului, Serghei Mizil a făcut o reamarcă jignitoare la adresa fiicei lui Petre Roman, legându-se de aspectul ei fizic.

Cătălin Măruță l-a întrebat cu cine ar alege să rămână pe o insulă pustie dacă ar veni sfârșitul lumii. Variantele de vedete dintre care trebuia să aleagă au fost trei – Adriana Bahmuțeanu, Oana Roman și Oana Lis.

„Cu Adriana Bahmuțeanu, fără niciun pic de ezitare, că Oana Roman mă mânca. Punea muștar pe mine și mă alerga toata insula”, a spus Serghei Mizil, iar Măruță i-a replicat pe loc: „Hai, măi, Serghei, cum să zici așa ceva?!”.

Oana Roman a aflat de cele spuse de Mizil de la un internaut care i-a scris despre cele întâmplate.

„Foarte urât ce a zis Serghei în emisiune la Măruță. Chiar nu își avea locul acel comentariu deplasat” – a fost mesajul unei admiratoare pentru Oana Roman, iar aceasta a spus că nu o interesează ce spuen lumea despre ea.

Citeşte şi: Marius Elisei, complet gol pe internet. În ce ipostază l-a filmat Oana Roman

Citeşte şi: Liviu Vârciu, internat în spital. Cum se simte prezentatorul TV după externare

Citeşte şi: Like Creața, detalii despre a doua sarcină: „M-am jucat de-a Dumnezeu fără să vreau”

Citeşte și: Logodnica lui Geo Rotariu, Bianca Tudor, a pierdut sarcina în luna a șaptea. Modelul urma să nască în decembrie

„Habar n-am despre ce vorbești și nici nu mă interesează. Pe mine de alții nu mă interesează. Dacă pe alții îi interesează despre mine înseamnă că nu sunt deloc nesemnificativă.”

Oana Roman, reacție virulentă după ce a fost acuzată că lucrează ilegal

În urmă cu câteva zile, Oana a primit un mesaj din partea unei tinere care ari spus că vedeta lucrează ilegal. Fiica lui Petre Roman a ținut să clarifice problema și a explicat, în mediul online, cum stă treaba cu afacerile de care se ocupă.

“M-am amuzat foarte tare că o domnișoară foarte frustrată mi-a scris aseară: Ce te tot lauzi atât cu site-ul ăsta al tău, că nu trăiești din el și mori de foame. Mai bine publică încasările și cifra de afaceri dacă ești șmecheră. Nu cred că trebuie să dau explicații nimănui, pentru că ce crezi?! Eu lucrez legal. Absolut tot ce trimit este cu factură. Plătesc taxe și impozite la greu. Mi se pare absolut îngrozitor că unii oameni sunt atât de nefericiți. E groaznic!” a transmis Oana Roman pe Instagram.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!