Logodnica lui Geo Rotariu, Bianca Tudor, a pierdut sarcina în luna a șaptea. Modelul urma să nască în decembrie

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 octombrie 2021, 17:48

Geo Rotariu, CEO-ul și co-fondatorul Bitcoin România, și logodnica lui, modelul Bianca Tudor, nu vor mai deveni, din nefericire, părinți anul acesta. În mediul online, Bianca a dezvăluit că a pierdut sarcina în luna a șaptea. Modelul ar fi urmat să nască o fetiță în luna decembrie.

Logodnica lui Geo Rotariu, Bianca Tudor, a pierdut sarcina în luna a șaptea. Modelul urma să nască în decembrie

„Am un anunț de făcut, pe care aș fi preferat să nu îl fac niciodată. De obicei nu împărtășesc detalii de natură intimă online, nu găsesc că își au locul, dar dacă tot am anunțat că sunt însărcinată, cred că trebuie să anunț și că am pierdut bebele, până la urmă m-aș fi arătat la un moment dat fără burtă și fără copil”, a început mesajul Biancăi.

Logodnica lui Geo Rotariu, Bianca Tudor, a pierdut sarcina în luna a șaptea. Modelul urma să nască în decembrie

„Nu vreau să intru în detalii și aș prefera să nu fiu întrebată despre asta. Vă puteți imagina că pierderea unui copil în acest mod nu este ceva… plăcut și pe care să doresc să îl discut din nou și din nou. De asemenea, nu vreau să sperii pe nimeni, în niciun caz o femeie însărcinată. Exclus!”, a continuat.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Lavinia Pîrvă, mamă cu normă întreagă. „Mi-am dorit enorm să fiu alături de el”

Ce mănâncă Gabriela Prisăcariu după naștere. „Așa fac eu foamea”

Andreea Ibacka a născut un băiețel. „Gata. Totul bine. E băiat și e bine”

„Tuturor graviduțelor cu care am vorbit până acum, vă doresc sarcină și naștere ușoare și, cel mai important, niște bebeluși sănătoși, veseli și dolofănei. În cazul în care, Doamne ferește, mai am în comunitatea mea micuță mame care sunt în situația mea, tot ce vă pot transmite este următorul mesaj: Curajul nu este absența fricii, ci triumful asupra ei – Nelson Mandela. Fiți puternice și curajoase, viitorii voștri copilași au nevoie de voi”, a mai scris.

„Voi reveni la un moment dat online, însă acum nu pot sta pe rețelele de socializare… Am nevoie doar de partenerul meu și de familia mea în momentul de față. Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere”, a încheiat Bianca.

Geo și Bianca s-au logodit în iulie 2021, în ziua în care au aniversat 5 ani de relație. „Înainte & După – Te iubesc! Am spus da!”, a scris Bianca în mediul online, în dreptul mai multor fotografii din ziua logodnei. Bianca a vorbit pentru prima oară despre sarcină tot în iulie, atunci fiind însărcinată în 18 săptămâni.

Afaceristul și modelul s-au cunoscut întâmplător, într-un hypermarket. Geo își lăsase mașina în parcarea respectivului hypermarket, în dimineața următoare venind să o ia. Bianca a trecut pe lângă Geo, apoi s-a oprit în apropierea liftului pe care el urma să-l ia către parcare. Tânărul a întrebat-o de ce s-a oprit, ea i-a răspuns că din întâmplare, au făcut schimb de numere de telefon și așa a început povestea lor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!