Oana Roman, din nou la dietă după excesele alimentare făcute de Paște. „M-am îngrășat trei kilograme și jumătate”

De Unica.ro, pe

Oana Roman (46 de ani) este din nou la dietă, după ce s-a îngrășat circa trei kilograme de Paște. Fiica lui Petre Roman se luptă cu surplusul de kilograme de când se știe, dar în ultima perioadă părea că a reușit să găsească o metodă de menținere a greutății. Iată că acum, după excesele alimentare făcute de sărbătorile pascale, Oana Roman este nevoită să se reapuce de dietă.

Metoda de slăbire la care a apelat Oana este dieta bazată pe post intermitent, un regim deja celebru în rândul multor vedete ce presupune abținerea de la mâncare timp de mai multe ore. Cu alte cuvinte, Oana Roman se înfometează ore în șir în speranța că va da jos cele trei kilograme și jumătate acumulate de Paște.

De Paște m-am îngrășat trei kilograme și jumătate! Acum am început din nou procedurile și am revenit la dieta mea, la ceaiul meu. Nu mănânc timp de 16 ore. Astăzi, de exemplu, se făcuseră 26 de ore de când nu mâncasem. Am mâncat la Timișoara la ora 18 și am mai mâncat azi la 16 și până mâine nu mai mănânc nimic – a dezvăluit Oana Roman, pentru Click!.

În perioada pandemiei de COVID, Oana spunea că a reușit să dea jos aproximativ 20 de kilograme cu ajutorul postului intermitent, dar și al tratamentelor corporale non invazive.

Oana Roman, din nou la dietă după excesele alimentare făcute de Paște. „M-am îngrășat trei kilograme și jumătate”

Transformare realizată într-un an. Nu o lună, două, trei. Fără operație, fără editare la poze. Doar cu proceduri de remodelare corporală (…), dietă intermitentă sau post intermitent și ceai. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului. Nu am voie să fac așa ceva. Am reușit să slăbesc cu două lucruri – spunea Oana Roman, în urmă cu un an.

Citeşte şi: Reacția Andei Adam după decizia de evacuare din casa din Bragadiru

Citeşte şi: Adda a aflat cum s-a îmbolnăvit de Borelioză. „N-am luat-o prin mușcătură de căpușă”

Citeşte şi: Maria Constantin, despre dependența de operații estetice: „Eram căzută psihic!”

Citeşte şi: Fiul Corneliei Catanga se căsătorește în SUA. „O să fie o ceremonie simplă. De unde bani?”

Când nu ține post intermitent, Oana Roman recurge la micșorarea porțiilor de mâncare pentru menținerea greutății.

Țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură, în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața. La prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură, și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală – a adăugat fiica lui Petre Roman.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!