Soția lui Viorel Lis, îngrijorată de starea de sănătate a fostului edil al Capitalei. „Situația nu e agreabilă!”

De Unica.ro, pe

În urmă cu o săptămână Viorel Lis (77 de ani) a ajuns iarăși pe mâna medicilor din cauza problemelor de sănătate care s-au agravat. Fostul edil al Capitalei nu se mai poate deplasa singur, așa că soția lui, Oana Lis (43 de ani) l-a internat la un centru de recuperare pentru persoanele cu problem locomotorii.

Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!! În realitate lucrurile ni se întâmpla și cu bune și cu mai puțin bune. Așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână. Nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă că să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și bineînțeles am și eu durerile mele.

Vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun pentru că eu cred în energii și dacă sunteți aici pe pagina mea, aveți energie bună în suflet și gând. Și cu ajutorul medicilor și asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac și cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat. Eu sper într-o ameliorare pentru că calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută! – a transmis Oana, pe pagina ei de Facebook, acum câteva zile.

Citeşte şi: Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc. „Viviana este cel mai important om din viața mea”

Citeşte şi: CRBL și familia au revenit în România. „Nu-mi văd capul de treabă. Suntem contracronometru!”

Citeşte şi: Chrissy Teigen, însărcinată din nou, la aproape 2 ani de la pierderea celui de-al treilea copil

Citeşte şi: Nicole Cherry, prietenie specială cu J Balvin. Ce a făcut recent artistul

Acum, Oana a revenit cu noi detalii legate de starea de sănătate a soțului ei. Oana spune că Viorel este imobilizat într-un scaun cu rotile și, din păcate, va mai dura ceva timp până când îl va putea duce pe fostul politician acasă.

Este într-un centru de recuperare. E în scaun cu rotile. Vă dați seama, situația nu e tocmai agreabilă, dar e pe recuperare. Nici eu nu mă simt prea ok și nu pot să mai dau detalii. Va mai fi o perioadă în acest centru de recuperare – a declarat Oana Lis, potrivit fanatik.ro.

Lis a suferit un infarct în primăvara acestui an și a fost supus unei operații. Momentul respectiv a fost foarte dificil pentru Oana.

Soția lui Viorel Lis, îngrijorată de starea de sănătate a fostului edil al Capitalei. "Situația nu e agreabilă!"

Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură. Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul să mă plâng și să mă victimizez. Viorel este acum acasă, e așa și așa. Mergem la doctor, la particular, atunci când avem nevoie, pentru că e mai ok pentru el așa, nu are răbdare să aștepte mult – mărturisea Oana, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!