Viorel Lis, internat din nou. „I s-a degradat foarte mult starea de sănătate!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 iulie 2022, 12:53

Viorel Lis a ajuns din nou în grija medicilor din cauza problemelor de sănătate. În vârstă de 77 de ani, fostul primar general al Capitalei, a fost internat într-o clinică de recuperare pentru că are mari probleme locomotorii, pierzându-și aproape de tot abilitatea de a se mai deplasa.

Soția sa, Oana Lis (43 de ani) a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare. Oana le cere celor care îi urmăresc activitatea în mediul online să se roage pentru fostul edil:

Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!! În realitate lucrurile ni se întâmpla și cu bune și cu mai puțin bune. Așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână. Nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă că să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și bineînțeles am și eu durerile mele.

Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun pentru că eu cred în energii și dacă sunteți aici pe pagina mea, aveți energie bună în suflet și gând. Și cu ajutorul medicilor și asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac și cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat. Eu sper într-o ameliorare pentru că calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută!


Citeşte şi: Cum a slăbit Claudia Radu, fostă concurentă „Chefi la cuțite”, 43 de kilograme. Tânăra este acum de nerecunoscut

Citeşte şi: Scandalul moștenirii averii Ilenei Ciuculete a luat sfârșit. Cum s-au înțeles băieții artistei cu fata lui Cornel Galeș

Citeşte şi: Ce cadou i-a făcut George Burcea Vivianei Sposub, de ziua ei. „Nu am primit în viața mea așa ceva!”

Citeşte şi: Hristu Chiacu, fost jucător Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit”

În luna martie a acestui an, Viorel Lis a suferit un preinfarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale. După operație, Oana Lis povestea cât îi este de greu să fie alături de soțul ei în momentele de cumpănă prin care trece.

Vorel Lis, înternat din nou. "I s-a degradat foarte mult starea de sănătate! Nu mai poate merge"

De când s-au accentuat problemele lui de sănătate, eu am mereu telefonul la mine și nu mă duc foarte departe de casă. Dacă mă sună și are nevoie de ceva, mă întorc imediat. Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură. Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul să mă plâng și să mă victimizez. Viorel este acum acasă, e așa și așa. Mergem la doctor, la particular, atunci când avem nevoie, pentru că e mai ok pentru el așa, nu are răbdare să aștepte mult – a precizat Oana Lis pentru Click!.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!