Scandalul moștenirii averii Ilenei Ciuculete a luat sfârșit. Cum s-au înțeles băieții artistei cu fata lui Cornel Galeș

De Unica.ro, pe

Scandalul legat de averea regretatei cântărețe de muzică populară Ileana Ciuculete a ajuns la final. Amintim că solista s-a stins din viață pe 14 martie 2017, în urma unei ciroze hepatice, la 53 de ani. Fostul soț al Ilenei Cicuculete, Cornel Galeș a murit și el pe 1 decembrie 2019, într-un accident rutier produs în Spania, în apropiere de Valencia.

Acum, băieții Ilenei, Mugurel și Cristian Sfetcu, au ajuns la o înțelegere cu fata lui Galeș, Claudia, în privința averii părinților. Cornel Galeș a cumpărat, după decesul Ilenei, un apartament din vânzarea vilei acesteia.

După moartea lui fostului soț al artistei, Claudia a fi rămas și cu datoriile stabilite în instanță față de Mugurel și Cristian, respectiv câte 34.000 de euro plus cheltuielile de judecată.

Ea a vândut apartamentul tatălui, dar tot nu a putut acoperi suma totală de bani pe care instanța a stabilit ca Galeș să le-o da băieților. Claudia lucrează ca însoțitoare de zbor și a decis recent, din cauza problemelor financiare, să renunțe la toate drepturile cu care a rămas după moartea tatălui.Citeşte şi: Cum a slăbit Claudia Radu, fostă concurentă „Chefi la cuțite”, 43 de kilograme. Tânăra este acum de nerecunoscut

Citeşte şi: Tania Budi, despre traumele din copilărie: „Tata era un om foarte dur! Am crescut în mine frica de oameni”

Citeşte şi: Tudor Șișu, după ce Buhnici și-a cerut iertare pentru declarațiile sexiste. „Cum adică ca un ‘băiețaș de cartier’? Trebuie să luăm atitudine!

Citeşte şi: Ce cadou i-a făcut George Burcea Vivianei Sposub, de ziua ei. „Nu am primit în viața mea așa ceva!”

Cristian Sfetcu a declarat că a vorbit cu Claudia Galeș, iar ea a fost de acord să renunțe la succesiune, iar astfel lucrurile s-au așezat.

A fost la notar și a semnat că nu vrea nimic. Așa s-a încheiat succesiunea și a fost bine pentru toată lumea. A avut poprire pe conturi. Noi nu am avut nimic cu ea, dimpotrivă. Tot timpul am vrut să ne înțelegem.

Ea urma să plătească o diferență de 5.000 de euro și cheltuielile de judecată, în urma procesului cu tatăl ei. Dar, povestea s-a încheiat aici, Claudia a renunțat la tot și a scăpat și de probleme. Iar procentul din drepturile de autor de la Cornel ne-a revenit tot nouă – a declarat Mugurel Sfetcu, potrivit fanatik.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!