„Nu mai pot eu de frica Simonei Pătruleasa”

De Unica.ro, pe

Numărul pe luna august al revistei glossy „Unica”, apărut ieri pe piaţă, conţine un pictorial cu Simona Pătruleasa şi un reportaj în decorul hergheliei Băneasa, în care vedeta, deocamdată încă „jobless”, călăreşte zilnic.

În discuţia avută cu reporterul „Unica”, Pătruleasa spune că îşi doreşte mult să apară la pupitrul Ştirilor TVR, a căror ofertă a luat-o în considerare”, pe ideea că „sport a învăţat, divertisment a încercat, rămân ştirile!”.

Deocamdată, însă, „rămâne de văzut cum se vor încheia negocierile”.

Totodată, Pătruleasa se lansează, în interviu, în atacuri fără perdea şi ironii acide la adresa prezentatorului TVR Mihai Rădulescu, pe care umblă vorba că ar trebui să-l „înlăture” din poziţia pe care o deţine în prezent.

„Mă aşteptam să reacţioneze cu demnitate, să nu-i fie teamă că ar putea fi, cumva, înlăturat. (…) De ce-şi doreşte dumnealui atât de mult să fie cititor de prompter? Mai bine să facă emisiuni politice”, a declarat fosta vedetă de la Antena 1.

Contactat de EVZ pentru a comenta aceste „înţepături”, Mihai Rădulescu spune că s-a săturat să fie întrebat dacă îi e „frică de Simona Pătruleasa”.

„Mi-e aşa de frică de ea, încât pe 1 septembrie plec, pentru trei săptămâni, în concediu. Nu mai pot de frica ei. Spuneţi-i că locul e liber, după 1 septembrie, şi poate să vină să mă înlătur”, dacă tot vorbim în termenii ăştia, de zici că dă o lovitură de palat.”
Citeşte continuarea articolului pe evz.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!