Este oficial! Ei sunt noii juraţi de la „MasterChef”!

De Geo Berciu, pe

„MasterChef” revine din toamnă cu un nou sezon, ce se bucură de prezenţa unui juriu inedit, format din doi bărbaţi şi o femeie, destul de puţin cunoscuţi publicului larg.

Noul juriu de la „MasterChef” este format din: Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

Patrizia Paglieri, de origine italiana, din San Remo, este supranumita si Liza Minnelli, datorita asemanarii cu faimoasa diva. Cu o personalitate carismatica si plina de viata, Patrizia este insa dura in bucatarie, ridicand foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns in Romania in anul 1999, impreuna cu parintii, cand au fondat primul restaurant de familie in Buftea. Acum, declara ca in Romania se simte acasa, iar in Italia calatoreste doar o data pe an.

Adrian Hadean lucreaza de peste 15 ani in arta culinara si a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale. In 2003 publica prima sa carte gastronomica, „Sare si piper”, iar din 2004 incepe mai multe stagii de pregatire profesionala in bucatarii din Europa (Spania, Franta, Germania) si din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). In 2011, a propus si implementat programul de responsabilitate sociala „Farfurii curate”, care promoveaza alimentatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca.

Florin Scripca face parte din celebra echipa Flavours si, in prezent, coordoneaza bucatariile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucuresti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresioneaza prin dedicare si seriozitate, dar si prin carisma si simt al umorului. In ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfectionare in Marea Britanie, la Londra, in Oxfordshire, in cadrul companiei de catering „Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” si in Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm”, si in Franta, la „Cantine du Faubourg” din Paris.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!