Nicolas Cage se însoară pentru a patra oară. Cine este mireasa

De Unica.ro pe
După trei mariaje eșuate, Nicolas Cage va ajunge din nou în fața altarului. Aleasa inimii lui este o femeie cu aproximativ 20 de ani mai tânără decât el. 

La 55 de ani, Nicolas Cage este hotărât să se căsătorească pentru a patra oară. Viitoarea mireasă este Erika Koike, în vârstă de 35 de ani, potrivit adevărul.ro.

Conform presei internaționale, Cage a depus deja cererea de licență pentru căsătorie în Clark County, Nevada, iar durata de valabilitate a acesteia este de un an.

Acesta a mărturisit unor apropiați că a început să se întâlnească cu Erika Koike, de profesie make-up artist, în urmă cu aproape un an, iar cei doi au fost văzuți împreună în aprilie 2018, atunci când starul american filma în Puerto Rico.

 

View this post on Instagram

 

💏 როგორც უცხოური მედია წერს, 55 წლის ნიკოლას ქეიჯი მეოთხედ დაქორწინებას აპირებს. ამჯერად, მისი რჩეული 23 წლის ჰოლივუდის ვიზაჟისტი, ერიკა კოიკეა❤ წყვილი ერთმანეთს დაახლოებით ერთი წელია ხვდება. რამდენიმე დღის წინ კი ნიკოლას ქეიჯმა საქორწილო ლიცენზიის მისაღებად განცხადება შეავსო. #nicolascage #erikakoike #couple #love #marriage

A post shared by City Magazine Official (@citymagazineofficial) on

Nicolas Cage a mai fost căsătorit de trei ori

Statutul de mire nu îi este deloc străin lui Nicolas Cage. Acesta a mai ajuns în fața altarului de alte trei ori. Prima oară s-a căsătorit în 1995 cu Patricia Arguette (50) și a divorțat în 2001. La un an distanță, s-a căsătorit din nou, de data aceasta cu Lisa Marie Presley, dar cei doi au divorțat după trei luni. În 2004, s-a însurat cu Alice Kim. Mariajul a durat până în 2016, timp în care a apărut pe lume Kal-El, fiul cuplului.

Nicolas Cage mai are un băiat, Weston, în vârstă de 28 de ani, din relația cu actrița Christina Fulton.

Anul trecut, Cage a fost acuzat de abuz fizic de către o femeie care susținea că a fost iubita lui din iunie 2017. Vickie Park a declarat că incidentul s-a petrecut după festival de film de la Viena, când actorul era în stare de ebrietate. Aceasta a solicitat ordin de restricție pe numele lui Alice Kim, care era încă soția starului din „Leaving Las Vegas”. Acuzațiile au fost negate de reprezentanții lui Nicolas Cage. 

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro