Nepotul lui Petrică Mîțu Stoian, mărturii tulburătoare despre ultimele ore din viața artistului

De Unica.ro, pe

Nepotul lui Petrică Mîțu Stoian a vorbit la România TV despre conversația pe care a avut-o cu artistul, înainte ca acesta să se stingă din viață sâmbătă, 6 noiembrie.

Cântărețul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit la Spitalul Judeţean Reşiţa, la vârsta de 61 de ani. Acesta se internase la o clinică privată pentru a face recuperare post-COVID. Însă starea lui s-a agravat rapid și a fost transportat la spital, însă medicii nu au reușit să îl salveze.

Moartea artistului a ridicat multe semne de întrebare, motiv pentru care la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În urma efectuării autopsiei, ar fi ieșit la iveală că solistul ar fi murit din cauza șocului cauzat de tratamentul cu oxigen. Moartea lui Mîțu Stoian este acum anchetată de oamenii legii drept moarte violentă.

Citește și: Steliana Sima, dezvăluiri șocante după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „El a presimțit”

Ce meserie a avut Petrică Mîțu Stoian înainte de a deveni artist

Înainte de a face COVID-19, Petrică Mîțu Stoian se vindecase de cancer

Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat. Primele imagini de la slujba de înhumare

Nepotul lui Petrică Mîțu Stoian, mărturii tulburătoare despre ultimele ore din viața artistului

Nepotul lui Petrică Mîțu Stoian a vorbit la România TV despre conversația pe care a avut-o cu artistul, înainte ca acesta să se stingă din viață.

M-a sunat dimineața la șapte și ceva că este în Reșița, era la geam, a intrat în casă, am stat la povești. După care a zis că merge la clinica Nera sa facă un tratament hiperbaric post-COVID. Am mers cu el acolo, s-a instalat în cameră, mi-a spus mergeți acasă că se întunecă. M-a sunat seara că este bine.

Dimineața la cinci jumate am primit telefon de la el: „Vezi ca mă duce la spital la Reșița că mi-a fost rău, să nu te sperii! Era la Reșița la Urgențe, medicii îi făceau tot felul de analize, am văzut că scuipa sânge, m-am impacientat, am sunat -o pe sora lui sa vină la Resița apoi l-am sunat pe Doru (Doru Gușman, impresarul artistului – n.r.) să vină că ceva nu e bine. A fost dus la Cardiologie, doctorul se ocupa în permanență de el acolo. A auzit că se face bine dacă face acest tratament, a devăzluit a nepotul lui Petrică Mîțu Stoian.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!