Steliana Sima, dezvăluiri șocante după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „El a presimțit”

De Unica.ro, pe

Cântărețul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie. Steliana Sima, o bună prietenă a artistului, a povestit cum a decurs ultima întâlnire cu acesta, chiar cu câteva zile înainte să moară.

Petrică Mîțu Stoian filmase cu câteva zile înainte să moară o ediție de Revelion, alături de alți colegi de breaslă. Printre aceștia s-a numărat și cântăreața de muzică populară Steliana Sima. Artistul i-ar fi spus atunci că este ultima lui filmare pentru că își dorește să se ocupe mai mult de viața personală.

Citește și: Petrică Mîţu Stoian a murit la 61 de ani. Artistul se afla în recuperare post-COVID

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului lui Petrică Mîțu Stoian

Reacția clinicii în care Petrică Mîțu Stoian a fost internat înainte de a fi transferat de urgență la Spitalul Județean Reșița

Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea? Ce i-a spus artistei Steliana Sima

M-a sunat Doru, impresarul lui, mi-a zis că moare. Joi m-am văzut cu el, am râs, nu avea nicio problemă, nu părea să fie bolnav. Se electrocutase cu hainele de scenă şi i-a dat sângele la un degetul mare. Cu o săptămână înainte fusese la o emisiune şi zicea că se simte extraordinar. Cum să aud că bunul nostru prieteni nu mai e?!

El a presimțit, mi-a trimis mesajul ăsta în care îmi zicea că se bucură că România are atâția artiști frumoși. A spus asa: „Am ieșit la pensie, vreau să am timp să mănânc banii pe care i-am câștigat, vreau să colind lumea, să mă ocup de mine”. Joi mi-a zis că „asta e ultima mea filmare, vreau să mă ocup de mine”. Așa mi-a zis! Și chiar a fost ultima filmare. Eu sunt devastată, vă zic”, a declarat Steliana Sima, potrivit wowbiz.ro.

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani. Interpretul de muzică populară se afla în recuperare post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin, însă starea lui s-a agravat sâmbătă, 6 noiembrie, și a fost dus de urgență la la Spitalul Județean Reșița, acolo unde a încetat din viață. Pentru a se stabili cu exactitate cauza morții artistului, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!