Petrică Mîţu Stoian a murit la 61 de ani. Artistul se afla în recuperare post-COVID

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 07 noiembrie 2021, 00:17

Cântărețul de muzică populară Petrică Mîţu Stoian s-a stins din viață sâmbătă seara la vârsta de 61 de ani.

Solistul era internat la Clinica Nera, din Caraș-Severin,  pentru recuperare post-Covid. El a  început să se simtă foarte rău, având o tuse care s-a agravat. Medicii de la Clinică au solicitat o ambulanţă şi au transferat pacientul, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Reşiţa. Acolo, medicii  l-au preluat la Unitatea de Primiri Urgenţe, apoi l-au internat pe Secţia ATI unde a fost intubat. Câteva ore mai târziu artistul a decedat.

Citeşte şi: Mâţu Stoian îşi ascunde vânătăile în spatele ochelarilor de soare

Colegul său de breaslă, Constantin Enceanu, s-a declarat șocat de aflarea veștii.

„Ce să spun? Sunt răvăşit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la Bucureşti, eu am mai întârziat puţin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat. Atunci mi-a spus că pleacă la Reşiţa, că vrea să se refacă după COVID-19, să-şi revigoreze plămânii.

Azi, când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred. După prima şedinţă s-a simţit bine, a mers în cameră seara, în cursul nopţii a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea şi l-au dus. Azi, de la ora 13:00, lucrurile au început să se complice. Am încercat să-l aducem în Capitală, aveam promisiuni că mâine dimineaţă îl va prelua un elicopter. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat şi a plecat dintre noi.“, a declarat Constantin Enceanu, potrivit adevărul.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!