Nea Mărin a ajuns la spital după filmările „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”: „O premieră, deloc plăcută”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 noiembrie 2022, 14:43

Nea Mărin și membrii echipei „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg” s-au confruntat în ultima zi de filmări și cu o situație mai puțin plăcută. Îndrăgitul moderator TV a ajuns la spital.

Nea Mărin revine la Antena 1, cu o nouă invitație pentru telespectatori, emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară.

Nea Mărin, la spital în ultima zi de filmări

Cel mai recent sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg” a venit la pachet și cu o situație mai puțin plăcută. Îndrăgitul Nea Mărin a fost nevoit să meargă la spital chiar în ultima zi de filmări.

„Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la
spital
, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Mărin, conform comunicatului transmis de Antena 1.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Nea Mărin a filmat pentru acest sezon și în Republica Moldova

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Mărin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

„Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promovez tot ce zona lor are mai frumos de oferit.

Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare … nici nu am cuvinte!”, a mai spus Nea Mărin.

De 8 sezoane Nea Mărin aduce zâmbetul pe buzele telespectatorilor în stilul său caracteristic cu emsiunea „Poftiți pe la noi!”. Din luna decembrie, Nea Mărin revine la Antena 1, cu o nouă invitație pentru telespectatori.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!