Nea Mărin, pe masa de operație la 64 de ani. Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul coregraf

De Unica.ro, pe

Nea Mărin a trecut recent printr-o operație. În vârstă de 64 de ani, celebrul dansator și prezentator de televiziune a fost supus unei operații de apendicită, iar bunul său prieten Liviu Vârciu a făcut primele declarații despre starea de sănătate a acestuia.

Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă – a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Nea' Mărin, pe masa de operație la 64 de ani. Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul coregraf
Nea’ Mărin

Operația a decurs bine, iar starea de sănătate a lui Nea Mărin este acum stabilă, el urmând să fie externat din spital în curând. Soția sa se va, Mioara, este cea care se va ocupa de el după intervenție și îl va ajuta să se recupereze cât mai repede.

Nea Mărin, pe numele real Marin Barbu, s-a născut în județul Teleorman, în satul Conțești. Pasiunea lui pentru dans a apărut la o vârstă fragedă, iar la doar 15 ani a devenit coregraf la Ansamblul Faur din București. Nea’ Mărin a câștigat o mulțime de premii împreună cu echipa de dans “Călușarii din Conțești”.

Nea Mărin, pe masa de operație la 64 de ani. Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul coregrafIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Citeşte şi: Regele Charles al III-a a încălcat protocolul lăsându-se sărutat de o femeie care nu este soția sa

Citeşte şi: Ce trebuie să facă Prințul Harry de acum în prezența Camillei, Regina consoartă. Ducele de Sussex nu o are la inimă pe femeia care i-a luat locul mamei sale

Citeşte şi: Regele Charles al III-a a încălcat protocolul lăsându-se sărutat de o femeie care nu este soția sa

Citeşte şi: Cui îi datorează Denise Rifai cariera în televiziune. Pleca de la ASE când a primit telefonul: “Ăsta a fost harul meu”/ EXCLUSIV

Nea Mărin este căsătorit de peste 40 de ani cu Mărioara, împreună cu care are două fete mari care l-au făcut deja bunic.

Nea' Mărin, pe masa de operație la 64 de ani. Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul coregraf
Nea’ Mărin și una dintre fiicele sale, Larisa Barbu

 Ducem o viață foarte frumoasă împreună și de fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru – dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva.

A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi – a precizat Nea Mărin, în urmă cu câțiva ani, potrivit click.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!