Nadine: „Am făcut 5 ani de terapie ca să nu-mi bat și umilesc copilul!”

De Unica.ro, pe

Nadine Voindrouh (44 de ani) a fost mereu sinceră cu privire la viața ei personală. Prezentatoarea de televiziune a vorbit recent despre decizia de a face terapie înainte de a naște, pentru a-și putea crește copilul într-un mod armonios. Nadine are un băiat, Noah, în vârstă de 10 ani, și spune că a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a nu ajunge să-și agreseze copilul.

„Deoarece eram conștientă că istoricul meu (bătăi, umilințe, frici, foame etc.) a lăsat urme, înainte de a face copilul am ales să intru în terapie. Am stat în terapie 5 ani. Când copilul avea vreo 4 ani, terminasem deja „curățenia” (în mare parte).  Terapia m-a ajutat să nu-l bat, să nu-i spun că e prost, că nu poate, că mai bine nu se năștea, că nu e în stare de nimic și alte lucruri bolnave pe care bieții copii nu au nicio vină să le audă, și care le modifică personalitatea în moduri dureros de observat.

Citeşte şi: Cum își câștiga Nadine banii în tinerețe, pe când era în SUA

Citeşte şi: Monica Anghel, schimbare drastică de look. „Mie îmi place ceea ce văd”

Citeşte şi: Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi de Mr. Pink

Citeşte şi: Fiul fostului fotbalist Michael Ballack a murit la 18 ani

 Când îmi vine valul de nervi și simt să spun lucruri, știu de unde vin… știu cui aș vrea, de fapt, să adresez acea furie, și, evident, știu cum să mă dezamorsez. Ura pe care o revărsăm asupra copiilor noștri este, de fapt, o ură îndreptată înspre o situație din trecut, o persoană din trecut, despre care puii noștri nu au habar, darămite să mai și sufere din aceasta cauză. Să ne căutam, să ne vindecăm, să ne reparăm, pentru că altfel perpetuăm la nesfârșit dureri și suferințe pe care nimeni nu le merită”, a mărturisit Nadine, într-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook.

Cum îl pregătește Nadine pe Noah pentru când va deveni soț

Acum o lună, Nadine povestea, tot în mediul online, cum își pregătește fiul să devină un bărbat responsabil și un soț ideal.

„Astăzi a fost prima zi când Noah, băiatul meu de 10 ani, și-a început îndatoririle față de casa în care locuim, dar și față de femeia cu care va face casă într-o zi. Vreau să înțeleagă că va avea o relație egală cu ea, și că va fi mai bărbat dacă va ajuta la treburile casei. Așadar, eu am dat cu mătura, el cu mopul și a șters praful (în toată casa!). Pentru toate astea nu a primit nimic înapoi, și nici nu a cerut ceva (nici nu i-aș fi dat). De data viitoare va și mătura, însă astăzi, când a încercat, am crezut că voi ceda nervos văzând cum aruncă praful în toate zările. Va face toate acestea o dată pe săptămână, iar peste vreo câteva luni, voi adăuga vasele de curățat și pus în mașină. Deja mă ajută la făcut paturile… Îmi asum de pe acum responsabilitatea față de comportamentul pe care îl va avea în relație cu femeia. Eu sunt prima femeie din viața lui și tot eu sunt cea care îi setează percepția pe care o va avea față de femeie. Iubește mama băiatul ei, dar nu-l vreau un mitocan. Să ne trăiască puii, iar noi să avem mintea limpede pentru a-i pregăti pentru viață cât mai bine”, a transmis Nadine, în iulie, pe pagina sa de Instagram.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!