Monica Anghel, schimbare drastică de look. „Mie îmi place ceea ce văd”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 30 august 2022, 15:53

Monica Anghel a împlinit 50 de ani pe 1 iunie 2021, iar recent a optat pentru o schimbare radicală de look. „Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Și mie îmi place ceea ce văd”, a mărturisit artista pentru OK! Magazine. Atât solistei, cât și soțului ei, Marian Caraivan, le place să experimenteze noi look-uri.

Monica Anghel, schimbare drastică de look. „Mie îmi place ceea ce văd”

„Dar și el și-a lăsat părul lung și barbă și s-a tatuat. Deci e ok. Atâta timp cât nu ne facem rău unul altuia și ne respectăm reciproc, cred că despre asta este vorba, nu contează că eu m-am tuns mai scurt. Dar cred că tunsoarea ține și de personalitate, cum ești tu ca om. Iar eu, dacă sunt un om foarte activ și nu sunt genul de duduiță, am simțit că mi se potrivește. Viața e prea scurtă și e despre altceva: despre a te simți bine în pielea ta…”, a completat.

Fotografii cu tunsoarea Monicăi Anghel găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„E drept că, din fericire, am putut să mă tund așa, pentru că am capul perfect rotund, am urechile proporționate, fața la fel. Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani. Nu mi-am făcut intervenții la față, doar puțin botox între sprâncene, pentru că tot timpul stăteam încruntată și mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. (râde)

Monica AnghelIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

Și atâta tot, altceva nu mi-am făcut. Dar probabil moștenirea genetică, fiind foarte bună, e și motivul pentru care arăt atât de bine”, a declarat Monica Anghel, tot pentru OK! Magazine.

Citește și:

Mihaela Rădulescu, marcată de această tragedie din familia ei. „Am rămas traumatizată”

Lili Sandu, semnal de alarmă pentru Poliția Rutieră. „Chiar nu e de glumă”

Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în trei de când au devenit părinți! Ce destinație a ales cuplul

Artista și soțul ei au împreună un fiu

Monica și Marian Caraivan au împreună un fiu, Aviv Alexandru, în vârstă de 10 ani. „Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical… mie îmi place să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea”, spunea Aviv în aprilie 2021.

„Îl întreb ce vrea să fie când o să fie mare și mi-a zis că vrea să fie rocker și artist tatuator… vom vedea. Eu îmi doresc să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta i-am spus. «Mama, indiferent de profesia pe care ți-o vei alege, s-o faci cel mai bine!». Atât timp cât el va face cu plăcere profesia lui, mi se pare extraordinar”, mai spunea Monica în martie 2021.

Foto: Facebook; VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!