Motivul surprinzător pentru care Elvis Presley nu a mai vrut să mai aibă relații intime cu Priscilla

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 02 iunie 2023, 13:27

Elvis Presley și-a adorat fiica și ar fi făcut orice pentru fericirea ei. Cu toate astea, apariția Lisei Marie a schimbat total legătura lui cu Priscilla.

Artistul a avut o relație cu Priscilla Presley (născută Beaulieu) timp de opt ani, înainte de a o cere în căsătorie.

La 1 mai 1967 – după multe aventuri și certuri – tinerii îndrăgostiți au părăsit în secret Graceland și au zburat la Las Vegas cu avionul privat al lui Frank Sinatra. Acolo, la hotelul Aladdin, în fața prietenilor apropiați și a celor din familie s-au căsătorit. La 1 februarie 1968 – exact la nouă luni după nuntă – s-a născut singurul lor copil, Lisa Marie Presley.

Pe 1 februarie 2023, Lisa Marie ar fi împlinit 55 de ani. Vedeta a murit în ianuarie 2023.

Chiar dacă nașterea Lisei Marie a fost un eveniment fericit pentru Elvis și Priscilla, relația lor s-a schimbat complet după apariția ei.

Elvis Presley a refuzat-o pe Priscilla după nașterea fetiței lor

Elvis Presley i-a spus atunci soției sale că nu va mai putea avea relații intime cu ea. El a recunoscut că are o problemă în legătură cu culcatul cu o femeie care a născut deja.

„Elvis mi-a mărturisit înainte de a ne căsători că nu a reușit niciodată să facă dragoste cu o femeie care avea un copil”, a scris Priscilla în memoriile ei, Elvis and Me.

După cum a fost prezis, așa s-a și întâmplat. După ce a sosit Lisa Marie, lui Elvis i-a fost greu să-și vadă soția ca pe altceva decât ca pe o mamă. Din păcate, asta a afectat modul în care se vedea Priscilla. „Începeam să mă îndoiesc de propria mea sexualitate ca femeie”, a scris ea. „Nevoile mele fizice și emoționale erau neîmplinite”.

Citeşte și: Actrița pe care Elvis Presley a iubit-o mai mult decât pe Priscilla. Prietenii starului cred că finalul ar fi fost altul dacă se căsătoreau

Citeşte și: Rita Moreno s-a folosit de Elvis Presley ca să se răzbune pe Marlon Brando. Ce spunea diva despre ei

Elvis Presley o înșela pe Priscilla ca să nu aibă relații cu ea

Prietenul starului, Sonny West, a susținut aceste afirmații, spunând că Elvis a căutat în altă parte să își împlinească nevoile. „Nu i-a fost ușor să fie un soț devotat. Elvis a văzut-o ca pe o mamă în primul rând și ca pe o soție în al doilea rând și nu putea să mai facă dragoste cu ea”, a spus el.

Sonny a remarcat, de asemenea, că Elvis a avut o relație specială cu mama sa, iar asta l-a făcut să vadă cu alți ochi relațiile cu celelalte femei atunci când a ajuns la maturitate.

„Gladys i-a oferit atât de multă dragoste și atenție când a crescut, încât a ajuns să pună toate mamele pe un piedestal special”, a spus West. „Ideea de sex cu o mamă era, pentru Elvis, exclusă”
Aceasta a fost o schimbare drastică pentru cuplu.

Priscilla a descris viața lor sexuală după căsătorie ca fiind „pasională” și „plină de aventură”. „Uneori, emoțiile obișnuite nu erau de ajuns pentru Elvis”, spunea ea odată. „Mai ales când era sub influența unor droguri puternice”. Acum totul se schimbase.

Citeşte și: Actrița Cybill Shepherd, „bântuită” de relația cu Elvis Presley. „Era minunat în pat, dar a trebuit să-l învăț un lucru”

Citeşte și: Elvis Presley a refuzat să se mai vadă cu Marilyn Monroe după ce au petrecut o noapte împreună

Priscilla a avut mai multe aventuri

Artistul a început să petreacă timp cu alte femei, iar Priscilla a avut o scurtă aventură cu instructorul ei de dans, precum și o relație cu profesorul ei de karate, Mike Stone.

După șase ani, Priscilla și Elvis s-au despărțit. Și-au finalizat divorțul în 1973 – dar au făcut totul pe cale amiabilă. Când au părăsit tribunalul, după despărțire, Elvis i-a cântat celebra piesă I Will Always Love You.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter