Motivul pentru care Jeff Bezos este înfuriat pe noua lui iubită, Lauren Sanchez

De Ioana Tătaru pe
Jeff Bezos (fondatorul și directorul general al companiei Amazon) este supărat pe noua lui iubită, Lauren Sanchez după ce aceasta a arătat prietenilor pozele și mesajele lor intime și o parte dintre aceastea ar fi ajuns la presă, informează Mediafax, potrivit National Enquirer.

Lauren Sanchez s-ar fi lăudat prietenilor cu relația ei


Jeff Bezos a împlinit pe data de 12 ianuarie, 55 de ani. Se pare că, aniversarea i-a fost afectată de faptul că noua sa iubită, Lauren Sanches, a făcut publice pozele și mesajele pe care acesta i le-a trimis în cele opt luni de relație. Zvonurile despre relația celor doi ar fi ajuns la urechile presei, iar jurnaliștii i-ar fi urmărit pe cei doi în ultima jumătate a anului 2018.Lauren Sanchez

 

Mesajele trimise de femeie au fost folosite de jurnaliști pentru a dovedi relația dintre cei doi. Mai mult, presa a pus pe seama relației și despărțirea lui Bezos de soția sa, Mackenzie Bezos, după un mariaj care a durat 25 de ani.

Jeff-Bezos-si-Mackenzie-Bezos

(Jeff Bezos și Mackenzie Bezos)

Chiar dacă presa a numit-o pe Lauren Sanchez „amanta” lui Bezos, acesta a insistat asupra faptului că el și soția sa au avut „o lungă perioadă de explorare și despărțire de probă”, inainte să ia decizia de a divorța. Jeff Bezos și Lauren Sanches ar fi fost împreună din aprilie 2018, potrivit presei internaționale.

Sursa: Mediafax.ro, Twitter.com

Sursă foto: Hepta.ro, Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat