Motivele despărţirii dintre Liliana şi Sorin!

De Unica.ro pe

În urma unui articol defăimător la adresa ei, apărut astăzi în paginile unui tabloid sutohton, Liliana Bulgac, fosta soţie a lui Sorin Brotnei de la Akcent, ţine să lămurească exact situaţia care a dus la despărţire.

Nu a fost vorba despre indifelitate din partea ei, aşa cum susţine publicaţia, bărbatul alături de care a fost surprinsă Liliana sâmbătă seară nefiind decât cel mai bun prieten al ei, pe nume Alexandru.

„Este curios că mi se reprosează mie că sunt infidelă când, în ultimele trei luni, Sorin a fost cel care a fost văzut în toate cluburile din oraş cu mai multe fete.

Cel alături de care apar în fotografie este cel mai bun prieten al meu, Alex, aşa că întreg articolul este o aberaţie. În plus, eu şi Sorin am decis să o luăm pe drumuri separate, definitiv, în urmă cu trei luni.

Nu este treaba nimănui ce s-a întâmplat în viaţa noastră privată. Pur şi simplu nu ne-am mai înţeles” a declarat liliana, în exclusivitate pentru agentiadepresamondena.ro.
Pentru a vedea fotografiile realizate în ultimele două luni care îl plasează pe Sorin Brotnei distrându-se în compania mai multor domnişoare în câteva cluburi din Capitală intră pe agentiadepresamondena.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro