Mihai Morar a devenit tată din nou

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 iulie 2019, 10:48
Mihai Morar este în culmea fericirii. Carismaticul prezentator de televiziune a devenit tată pentru a treia oară și a făcut primele declarații despre mult așteptatul eveniment.

Mihai Morar, în vârstă de 37 de ani, și soția sa, Gabriela, au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase. Cei doi mai au împreună două fetițe gemene, pe Cezara și Mara: „Uşor uşor îmi revin. Am un pat aici cred că trebuie să mă intubeze şi pe mine. Voi nu ştiţi să faceţi un interviu cu un tânăr tătic. Nu aţi întrebat câte kg are. Eu vorbesc cu voi şi nici nu a ieşit din operaţie. Am văzut-o pe cea mică, nu am ţinut-o încă în braţe, doar am mângâiat-o pe creştet. Enorm faţă de cât au avut fetele. Are cât au avut ele împreună. Are 2,950 kg şi 52 de centimetri. Este cea mai grea aşteptare, e un pic ca atunci când aştepţi să vină audienţele la radio. Aştepţi şi nu ştii când vine căruciorul. Sunt multe lucruri pe care nu le conştientizămn, oricum, ce am trăit acum zece ani este cu totul şi cu totul altfel, atunci aveam 20 şi ceva. Emoţiile le trăieşti altfel la vârste diferite”, – a spus Mihai Morar potrivit Spynews.

Mihai Morar va deveni tata a treia oara

Mihai Morar și soția lui au ales numele fetiței în urmă cu o lună: „Ne-am gândit la nume. O să-l spunem când o să se nască. A fost cea mai mare dispută în familie. Fetele voiau să-şi impună ele. Fetele voiau să pună ceva care să rimeze cu numele lor. S-a spus şi Tamara. Eu voiam Nectara. Am vrut să poarte un singur nume şi un nume de Sfânt la biserică. Va fi un nume românesc, scurt şi la obiect. Când am ales numele eram în maşină spre ecografie şi cineva din familie a spus numele pe care l-am ales şi am fost toţi de acord”, – a spus Mihai Morar la XNS, însă până acum nu a dezvăluit cum o va chema pe cea de-a treia fetiță a sa.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!