Mihai Bobonete, despre secretul căsniciei sale: „E așa o treabă naturală pe care o ai în vene și se ajustează pe parcurs”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 iulie 2022, 13:39

Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 30 de ani. Au doi copii împreună și se iubesc mai mult ca niciodată. Actorul a dezvăluit care este secretul căsniciei lor.

Mihai Bobonete și Cătălina trăiesc o poveste de dragoste desprinsă parcă dintr-un scenariu de film. S-au cunoscut în 1995, pe vremea când erau adolescenți. S-au căsătorit civil în 2009, iar în 2017 au făcut cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Despre femeia care îi este alături de 30 de ani, Mihai Bobonete are numai cuvinte pline de iubire și apreciere.

Mihai Bobonete, despre secretul căsniciei sale: „E așa o treabă naturală pe care o ai în vene și se ajustează pe parcurs”

Pe Cătă am cunoscut-o într-o seară la cantina internatului liceului „Mihai Viteazul” din Slobozia. Era ceva discotecă sau petrecere și de când am văzut-o a fost dragoste la prima vedere. Când mă gândesc acum la Cătălina îmi vine în cap cuvântul „Împlinire”. Fără ea, alături de mine de aproape 30 de ani, nu aș fi reușit să fiu eu cel de azi și nici să am ce am sau să mă bucur de toate astea, a povestit actorul pentru fanatik.ro.

Mihai Bobonete a dezvăluit secretul căsniciei sale

Mihai Bobonete a dezvăluit și care este secretul căsniciei lor frumoase și trainice.

Nu cred că există o rețetă a căsniciei fericite și nici nu există un șablon pe care să îl aplici când vine vorba de creșterea propriilor copii. E așa o treabă naturală pe care o ai în vene și se ajustează pe parcurs. Căsnicia de lungă durată nu poate exista fără înțelegere, iubire, spațiu individual și acceptarea părerilor personale.

Actorul a mărturisit că de-a lungul vremii au fost și momente grele.

Momente grele au fost și ele, dar pe cine interesează acum asta? Va dați seama că în ăștia 30 de ani nu a fost doar lapte și miere, dar important este că, de fiecare dată, am reușit să trecem cu bine peste și să avem puterea să acceptăm și să ne bucurăm de prezent.

Mihai și Cătălina Bobonete au devenit părinți în urmă cu 12 ani, când s-a născut fiul lor, Octav, iar în urmă cu șapte ani a apărut pe lume și fetița lor, Maria.

Care este cea mai mare frică a lui Mihai Bobonete

Actorul din „Las Fierbinți” a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa și cum reușește să-și gestioneze temerile.

Citește și: Postarea unui tânăr din Brăila, virală pe Facebook. „Caut parteneră pentru nuntă”

Cum a fost atacată de rechin românca ucisă în Egipt. Amănuntul neștiut până acum

Lavinia de la Insula Iubirii, dezvăluiri neașteptate despre Alex. Ce i-ar fi făcut soțul Teodorei după emisiune

Adelina Pestrițu, criticată dur pentru banii cheltuiți pe o lenjerie de pat

Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor, a mai spus Mihai Bobonete.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!