Mihai Bendeac, prima reacție după ce a fost filmat în stare de ebrietate dându-și pantalonii jos în public

De Unica.ro, pe

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, Mihai Bendeac a fost filmat dându-și pantalonii jos în public, în mijlocul străzii.

Mihai Bendeac, prima reacție după ce a fost filmat în stare de ebrietate dându-și pantalonii jos în public

Incidentul tragicomic a fost surprins după o seară pe care actorul a petrecut-o într-un club din București alături de mai mulți prieteni. Printre aceștia s-au numărat actorii Mihai Bobonete, Mihai Dragomir, Codin Maticiuc și actrița Anca Dinicu.

Actorul a fost filmat de Codin Maticiuc dându-și pantalonii jos și afișându-și partea dorsală. Mihai s-a urcat apoi în mașina lui Codin, în care se aflau Anca Dinicu și Monica Munteanu, managera actorului.

Mihai Bendeac, prima reacție după ce a fost filmat în stare de ebrietate dându-și pantalonii jos în public

„Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”, se aude pe filmare, în timp ce Bendeac își dă pantalonii jos.

Recent, actorul a reacționat în mediul online. „Aș vrea să-mi cer iertare familiei mele și tuturor celor care mă iubesc și mă apreciază. Cuvintele sunt de prisos. Recunosc că sunt prost. Bă, sunt prost. Recunosc că sunt prost. Nici nu am un anturaj, de foarte multe ori, care să mă ajute în acest sens, dar faptul că îmi dau seama, e un prim pas…”, a declarat Mihai Bendeac râzând.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Legătura dintre prezentatoarea TV Lavinia Petrea și actorul Mihai Bendeac

Ce salariu are Mihai Bendeac de la Teatrul de Comedie. „Am salariu la teatru de…”

Mihai Bendeac, despre dependența de somnifere: „Iau de pe la 22-23 de ani”

De ce a refuzat Mihai Bendeac să facă parte din juriul „Românii au talent”

Ce afacere are mama lui Mihai Bendeac, Emilia, în București?

Mama actorului, Emilia Bendeac (58 de ani), profesează ca asistentă medicală, însă deține și un cabinet stomatologic în București.

„Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie”, a declarat actorul anul trecut, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Da (n.red.: merge la cabinetul mamei sale)! Este un medic acolo, care are și cabinetul ei, dar lucrează și pentru cabinetul mamei mele. Este medicul meu de ani și ani”, a completat.

„Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv, pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: «Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea». Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!