Mihaela Rădulescu: “Am 43 de ani şi o poftă grozavă să trăiesc frumos”

De Viva.ro pe

Cum e o întâlnire cu Mihaela Rădulescu? Imprevizibilă, profundă, fascinantă, energizantă şi niciodată suficient de lungă… Tocmai de aceea, deşi nu mai locuieşte în România, Mihaela a rămas cea mai populară vedetă de la noi.
Nici ea nu îşi explică acest mister, iar singurul motiv pentru care crede că a rămas interesantă pentru public este doar… „inerţia celebrităţii“. Descoperă filosofia de viaţă a unei femei de 43 de ani, gata în orice moment să ajute, să iubească, să dăruiască, dar şi să primească şi să se lase alintată…

Deşi a plecat de cinci ani din România, Mihaela Rădulescu continuă să fascineze. Niciun eveniment la care participă nu trece fără să fie întors pe toate părţile, de toată presa. La începutul primăverii, diva a sosit în România cu ajutoare pentru copiii de la Petrila însoţită de o echipă întreagă de la Monaco. A venit ca o vijelie, a lăsat aproape 2 tone de alimente şi rechizite şi a plecat. Nu înainte de a oferi o lecţie de viaţă elevi­lor de la şcoala la care învaţă fiul ei, Ayan, şi care s-au aflat cu această oca­zie pentru prima dată în România.

Ultima ta vizită în România a fost cu două luni în urmă, la Petrila, unde ai venit cu mai mulţi adolescenţi de la Monaco pentru a aduce ajutoare co­piilor de acolo. Urmează să-i implici pe copiii de la şcoala lui Ayan şi în alte acţiuni de acest gen?

Am reuşit să conving conducerea şco­lii să orienteze acţiunile caritabile spre România, cel puţin pentru o perioadă de 3 ani. A fost prima excursie umani­tară a unor elevi de la şcoala unde învaţă copilul meu şi m-am ocupat de toate detaliile de organizare, cu aceeaşi plăcere şi energie cu care mă arunc în orice acţiuni pentru copiii care au ne­voie de ajutor, orice tip de ajutor.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro