Mick Jagger are o nouă iubită, cu 43 de ani mai tânără

De Andreea Catrina, pe

La trei luni de la moartea partenerei sale L’Wren Scott, Mick Jagger (70) are deja o nouă iubită.
Se pare că aceasta, o balerină în vârstă de 27 de ani, l-ar fi cunoscut pe Jagger de pe vremea când L’Wren (49) încă trăia, zvon ce a dat naştere unor comentarii negative la adresa artistului, acuzat de unii că din cauza lui s-ar fi sinucis fosta iubită.
Până şi sora lui L’Wren Scott a făcut o serie de comentarii pe acest subiect. Ea a mărturisit, într-un interviu acordat unui tabloid britanic, că singura parte pozitivă a dispariţiei lui L’Wren este că nu trebuie să mai asiste la această relaţie.
„Sora mea merita mai mult. E incredibil că Mick face asta. Viaţa lui continuă cu altă femeie, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar o parte imensă din familia noastră nu mai există”.

L’Wren Scott:

Mick Jagger are o nouă iubită, cu 43 de ani mai tânără
Cu toate că nu există o informaţie oficială legată de această nouă relaţie, Jagger şi mai tânăra sa iubită au fost fotografiaţi împreună într-un balcon din Zurich, în urmă cu câteva zile. Surse din anturajul starului au declarat atunci pentru presă că cei doi s-au cunoscut cu două săptămâni inainte de tragica dispariţie a lui L’Wren Scott.
Mick Jagger şi L’Wren Scott erau împreună din 2001.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!