Mica a murit. Află totul despre ultimul an din viaţa ei!

De Unica.ro, pe

Vestea că Mica Niculescu a murit joi după-amiază la spitalul Fundeni este un şoc pentru toţi cei care au crescut cu emisiunea „Abracadabra” şi cu personajele interpretate de ea. În vârstă de 31 de ani, Mica suferea de ciroză hepatică în stadiu avansat, o boală nemiloasă cu care nici tânăra, nici medicii ei nu au mai putut lupta.
Mica părea să se simtă mai bine joi după amiază, când a început să respire singură, a deschis ochii şi chiar a vorbit cu părinţii prezenţi lângă patul ei de spital. Se pare că Mica a cerut să fie chemat un preot, iar la scurt timp a decedat.

Mica le-a ascuns apropiaţilor boala ei

Mica Niculescu a aflat acum un an că suferă de ciroză în stadiu avansat, dar a preferat să-şi ducă boala cu demintate şi le-a ascuns diagnosticul părinţilor, ca să nu îi îngrijoreze. Aceştia au aflat întâmplător, de la medicul de familie, că fiica lor suferă de ciroză.
Mica mi-a ascuns că are probleme, deşi e bolnavă de un an. Ea ştia foarte bine ce are. A mizat mult pe tinereţe”, a declarat Toni Niculescu, tatăl fetei.

A preferat să se bucure de viaţă

Una din prietenele Michaelei a declarat că tânăra nu ţinea un regim, aşa cum fac de obicei persoanele cu boli hepatice. Conform Libertatea.ro, Mica a preferat să-şi trăiască la maxim ultimul an din viaţă şi mergea adesea în cluburi de karaoke pentru a se bucura de marea ei pasiune, muzica.
Chiar şi aşa, Mica  refuzat să înceapă vreo relaţie sentimentală ca să nu vadă şi pe altcineva suferind alături de ea. “Se întâlnea cu mulţi băieţi, avea foarte mulţi prieteni, dar nu se apropia prea mult de nici unul dintre aceştia, deşi nu puţini erau cei care o plăceau”, a mai spus prietena ei.

În spitale din luna ianuarie

După spusele tatălui, Toni Niculescu, coşmarul familiei a început în luna ianuarie, în noaptea de 13 spre 14, când starea Micăi s-a deteriorat brusc. Ambulanţa a dus-o la Spitalul Universitar, de unde a fost mutată la Institutul Fundeni. Aici şi-a petrecut ultimele luni din viaţă şi de pe patul de spital a scris pe Facebook un mesaj cutremurător, pe care însă puţini l-au înţeles: “Nu m-am măritat cu cineva care să-mi fie alături „în boală şi în sănătate”, ci m-am măritat cu Boala însăşi, iar cavalerul nostru de onoare, sau mai degraba gazda noastră, este Spitalul Universitar”
Foştii colegi de la emisiunea “Abracadabra” nu au ştiu nimic despre suferinţa Micăi până săptămâna aceasta, când vestea a şocat întreaga ţară. Din păcate, starea ei era deja foarte gravă şi medicii nu mai puteau face nimic. Marţi, 12 martie, Mica a fost intubată pentru că plămânii ei au cedat şi nu mai putea să respire singură. Joi părea să se simtă mai bine şi a fost dezintubată, respirând cu ajutorul unei măşti de oxigen. Magicianul Marian Râlea a fost cel care a dat vestea cea bună presei, dar din păcate bucuria a fost de foarte scurtă durată. La scurt timp, Mica Niculescu s-a stins din viaţă, după o lungă suferinţă.
Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni„, a declarat pentru Mediafax managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban.

“Mica este mai deșteaptă decât noi toți la un loc”

Aceasta a fost declaraţia lui Ducu Ion, fost coleg al Micăi de la “Abracadabra”. De altfel, toţi foştii ei colegi, care au rămas în showbiz, aveau numai cuvinte de laudă pentru ea. Tânăra, care a făcut parte din echipa “Abracadabra” timp de 10 ani, a terminat Facultatea de Limbi Străine, după care a studiat la Oxford şi la Viena. Foarte inteligentă, Mica a lucrat ca redactor, producător TV, specialist IT şi lector Universitar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!