Medeea Marinescu, indignată după ce a ajuns cu copilul într-un spital privat din Capitală: „Cum este posibil?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 noiembrie 2022, 10:49

Medeea Marinescu a avut parte de o experiență traumatizantă într-un spital privat de pediatrie, din Capitală. Actrița a ajuns cu unul dintre cei doi copii ai săi la camera de gardă, iar comportamentul medicilor au dezamăgit-o total.

Medeea Marinescu a relatat pe pagina sa de Facebook experiența neplăcută prin care a trecut într-un spital de copii din Capitală, după ce și-a dus fiul la camera de gardă, deoarece acesta avea dureri abdominale puternice și vărsături.

Medeea Marinescu acuză medicii de lipsă de profesionalism

Medeea Marinescu susține că medicii i-au lăsat copilul să aștepte două ore și jumătate pentru o ecografie abdominală, ca mai apoi să i se spună că nu se poate face un astfel de consult și că ar trebui să se prezinte la un spital pediatric de stat.

Medeea Marinescu, experiență traumatizantă într-un spital privat din CapitalăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

„Sunt revoltată! Cum este posibil să ajungi la camera de gardă pediatrie la (…), cu un copil târându-se de dureri abdominale și vărsături, în imposibilitatea de a sta în picioare, și după o așteptare de două ore și treizeci de minute, timp în care tatăl a fost înștiințat doar că o consultație va fi 405 ron, să fim anunțați că nu există posibilitatea de a se face o ecografie abdominală ( existând suspiciuni grave care necesitau o astfel intervenție), și ne-a fost sugerat să mergem la un spital de copii de stat”, a scris Medeea Marinescu pe contul său de Facebook.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Actrița a detaliat motivul pentru care a făcut publică postarea

Până la urma, actrița a decis să își ducă copilul la un spital de pediatrie de stat, iar acolo  a fost mulțumită de cum au fost tratați de către medici. Aceasta a mai detaliat și motivul pentru care a decis să facă publică întâmplarea.

„(…) Scriu asta nu din dorință de a mă răzbuna, am lucruri mult mai importante de făcut, însă consider că oamenii trebuie să știe exact atunci când sunt dispuși să plătească o sumă de bani, de ce servicii pot sau nu pot beneficia atunci când apelează la serviciile unei clinici de urgență pediatrică fără ecograf, și fără o organizare care să permită o consultație în regim de urgență”, a adăugat actrița.

Medeea Marinescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de teatru și film din România. Actrița a debutat la vârsta de doar 3 ani în filmul Iarna bobocilor, al regizorului Mircea Moldovan, dar a devenit bine cunoscută și recunoscută după interpretarea rolului principal, Mirabela, din filmul fantezie Maria Mirabela al lui Ion Popescu Gopo și al Nataliei Bodiul.

Medeea Marinescu este căsătorită din 2008 cu George Dăscălescu. Cei doi au împreună doi băieți,  Luca, care este pasionat de muzica rock, și Filip.

Sursa Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!