Maia Morgenstern, amendată în trafic. Gestul polițistului care a înfuriat-o pe actriță

De Unica.ro, pe
Maia Morgenstern a dezvăluit pe rețelele de socializare că a fost amendată în trafic pentru că avea ITP-ul expirat. Actrița susține că nu este supărătă pentru că a fost sancționată, ci pentru că agentul de poliție nu purta mască de protecție. 

Maia Morgenstern a relatat într-o postare pe contul său de Facebook despre o întâmplare în trafic care a făcut-o să se simtă „mânioasă”. Aceasta a povestit că a fost oprită de un agent de poliție, care a constatat că actrița avea ITP-ul mașinii expirat. A primit amendă și i-a fost ridicat talonul, lucru pe care nu l-a contestat. Însă, ceea ce a înfuriat-o a fost faptul că polițistul nu purta mască de protecție atunci când s-a apropiat să-i ceară actele.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

„După spectacol m-am dus acasă, cu mașina. Puțin după ora 22. Victoriei colț cu Elisabeta. Conduceam prudent, pentru că obosită, pentru că în seara caldă de vară erau mulți pietoni la plimbare. M-a oprit o mașină de poliție. Am oprit, am pus masca de protectie, am deschis geamul. Agentul s-a apropiat. Fără mască (…) Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult. A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă.
„Aveți ceva de adăugat la procesul verbal de constatare?”
„Da. Dumneavoastră, domnule agent, nu purtați mască…”
„Nu sunt obligat. Sunt în aer liber. Am vrut să vă pun etilotestul… Puteți plăti amenda…”
Foarte bine. Voi plăti amenda. Dacă greșești, plătești. Fără ironie.
În rest… prevenție, prudență, omenie… hai!
Stăm cu mască” a scris Maia Morgenstern pe Facebook. 

Citește și: Masca de protecție, obligatorie în București și pe stradă. Pentru ce zone este valabilă restricția

Marea actriță a subliniatul faptul că nu a beneficiat „de niciun fel de înțelegere” și că a plătit amenda fără să facă vreun comentariu sau vreo contestație.

„Așa spune legea. Și chiar sunt bucuroasă pentru asta: pot spune exact cum s-a petrecut. P1.S1. Am plătit ameda”, a scris aceasta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!