Loredana Groza, acuzată că a apelat în mod abuziv la chirurgia estetică

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 27 noiembrie 2018, 11:25
Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite, admirate și apreciate artiste de la noi și la cei 48 de ani ai săi se află într-o formă de zile mari. Cu toate acestea, artista a fost criticată că ar fi abuzat de operațiile estetice, iar pozele sale recente sunt dovada clară că ceva s-a schimbat la nivelul feței.

Loredana Groza a susținut un concert la Constanta, însă fotografia postată pe contul său de Instagram a stârnit numeroase controverse în rândul fanilor care sunt absolut convinși că Lory a apelat din nou la medicul estetician, însă de această dată a exagerat. Mai mult de atât, Loredana Groza a fost comparată cu alte vedete care și-au făcut operații estetice și care și-au schimbat radical trăsăturile chipului:

Loredana Groza - operatii esteticeSunt o fană a ta din adolescenţa mea şi a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă. Eşti minunată, dar te rog opreste-te cu chirurgia estetică pentru că în curand o să întrebam unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Orice exagerare nu este bună, iar intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânară şi nici mai frumoasă. Toate care au exagerat cu intervenţiile estetice au devenit niste hidoşii în cele din urma, iar tu eşti prea frumoasă ca să distrugi ce ai. Ascultă un sfat de la cineva care te iubeşte pentru ceea ce eşti şi pentru talentul tău. Rămâi Loredana”, – este unul dintre mesajele transmise de o admiratoare pe contul de Instagram al Loredanei Groza.

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din 1998 ți au împreună o fiică, pe nume Elena, o domnișoară frumoasă, în vârstă de 20 de ani. 

Citește și – Cum o cheamă, de fapt, pe Irina Rimes în buletin

Citește și –  Care sunt meseriile de bază ale vedetelor: Alex Velea și Connect-R șochează

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!