Lino Golden, primele imagini cu noua iubită. „Superbă tipă”

De Unica.ro, pe

Lino Golden (23 de ani) a publicat recent în mediul online o fotografie alături de noua lui iubită, Patricia (21 de ani), studentă la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu. Aceasta este a doua imagine pe care solistul o publică pe contul lui cu tânăra. Pe 16 octombrie 2021, cântărețul a postat o fotografie în care Patricia apare cu o cagulă albă pe cap, inscripționată cu „LINO”.

Lino Golden, primele imagini cu noua iubită. „Superbă tipă”

În ultima imagine postată de solist apar atât Patricia, cât și el. Perechea se află într-un jacuzzi în Brașov. În fotografie, tânăra este întoarsă cu spatele la cameră în timp ce Lino este surprins din profil, în dreptul taliei acesteia. Postarea a strâns, în doar o zi de la publicare, aproape 44 de mii de aprecieri și peste 180 de comentarii.

Lino Golden, primele imagini cu noua iubită. „Superbă tipă”

Părerile sunt împărțite, unii îl invidiată pe solist, alții criticând ipostaza în care și-a surprins iubita. „Cea mai urâtă poza a ta; Încerci și tu să îi copiezi pe cei din afară; Prea de tot; Penibil; Ce naiba?”, au fost câteva dintre comentariile postării.

Lino Golden s-a născut la Brașov, de unde s-a mutat în București pentru a urma o carieră în industria muzicală. Alături de Mario Fresh (22 de ani), Lino a fost considerat unul dintre „copiii adoptivi” ai lui Alex Velea (37 de ani) și ai Antoniei (32 de ani). Din toamna anului 2020, Alex Velea a încheiat colaborarea cu cei doi.

„Eu și Antonia am văzut în ei ambiție, talent și ne-am dorit ca acești copii să reușească. (…) Le-am oferit exact ce-mi doream pentru mine în copilărie, sprijin, susținere. (…) Faima și succesul au, din păcate, puterea de a-ți influența caracterul”, mărturisea Alex Velea pe YouTube, în octombrie 2020.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mira și Mario Fresh, fotografiați sărutându-se. Solista a postat imaginea pe Instagram

Alexia Eram, despre relația cu Mario Fresh: „Iubesc și îmi place să primesc iubire”

Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

În același videoclip, Alex a explicat că ruptura dintre ei s-a produs în momentul în care Mario și Lino și-au dorit ca Golden Boy Society, casa de discuri care îi aparține, să nu mai reprezinte alți artiști în afara lor și să investească în anumite proiecte în care el [Alex] nu credea.

„Mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua. Nu cred în dragoste cu sila, în lucruri făcute cu forța. Contractual, ei încă au niște obligații față de mine, dar de azi înainte sunt liberi de contract”, a mai spus solistul, rupând contractele celor doi.

„Dacă ar fi să fac încă o dată treaba asta, aș face-o la fel. Recunosc, sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața. Multă baftă!”, a mai spus artistul. Invitată în studio-ul unui post de radio, Antonia a vorbit pe marginea aceluiași subiect.

„Ce veche e treaba asta. Nu e nimic. A murit treaba. I-am susținut foarte mult. A fost o perioadă când am fost foarte dezamăgită. Am trecut peste. Am învățat să nu mă mai gândesc la asta. Ne-au arătat fețele lor, atât. Nimic mai mult. Nu prea am comentat pe treaba asta nici eu, nici Alex. Ei nu mai există pentru noi”, a spus artista, potrivit A1.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!