Linda Gray, o viață amoroasă zdruncinată. Bărbatul pe care actrița din serialul „Dallas” l-a făcut cel mai mult să sufere

De Simona Tudorache, pe

Linda Gray și Dan Gordon s-au bucurat de o poveste de dragoste timp de 17 ani, dar s-au despărțit în cel mai sfâșietor mod. Doi ani mai târziu, Gray și-a lansat memoriile și nu a vorbit despre povestea cu Gordon.

La sfârșitul anilor ’70 și prin anii ’80, Linda Gray a captat atenția cu interpretarea ei ca Sue Ellen Ewing, soția alcoolică și suferindă a personajului lui Larry Hagman, JR Ewing din serialul „Dallas”.

Linda Gray s-a bucurat de celebritate, dar nu și de o mare dragoste

Faimoasa producție i-a oferit actriței celebritatea și o bază uriașă de fani. Astăzi, Gray este recunoscută drept una dintre cele mai realizate actrițe de film, cu multe premii la activ. Pe lângă realizările sale în carieră, actrița a devenit un subiect uriaș de discuție grație vieții ei amoroase. Ea a fost căsătorită și a divorțat, dar a avut relații și cu alți bărbați, inclusiv cu actorul și regizorul Dan Gordon, scrie presa internațională.

Cei doi s-au cunoscut în 1996 și au început să se întâlnească la scurt timp. Gordon a vorbit sincer despre dragostea lor în perioada în care formau un cuplu. În timpul unui interviu pentru DailyMail, el a dezvăluit odată că se iubesc mult și și-au promis că vor fi onești întotdeauna unul cu celălalt.

Gray și Gordon nu au mers doar la întâlniri, ci au și lucrat împreună. Cei doi și-au pus amprenta pe câteva piese de teatru. Gordon a scris, de asemenea, roluri pentru fostul model și a rescris aproape tot dialogul ei din „Dallas”, inclusiv o scenă de la înmormântarea soțului lui Gray de pe ecran, JR Ewing.

Linda GrayIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Linda și Gordon au călătorit mult în întreaga lume și, ori de câte ori nu erau împreună, își duceau dorul. 
Deși relația dintre Gray și Gordon părea perfectă, nu a fost lipsită de provocări. Cu toate acestea, actorii s-au susținut reciproc în momentele dificile.

Linda și Gordon se sprijină reciproc

Gordon a fost alături de Gray când mama actriței a suferit de demență și a murit. El a ajutat-o cu înmormântarea, iar ea i-a întors favoarea atunci când el și-a pierdut fiul. Pe lângă asta, Gordon a făcut tot posibilul ca Gray să fie întotdeauna în siguranță în timpul călătoriilor ei. Atunci când actrița a vizitat Kenya, iubitul ei s-a asigurat că are alături câțiva membri din forțele speciale care o protejează.

Existau multe motive pentru care Gray îl iubea pe Dan, care îi dădea mereu libertatea de a schimba planurile în ultimul moment.

Odată, când foștii iubiți au plănuit o călătorie la Polul Sud, Gray a obținut un rol într-un mic film și au fost forțați să anuleze călătoria. Din păcate, Gordon plătise 40.000 de dolari pentru călătorie și a pierdut banii, deoarece nu erau rambursați, dar nu i-a spus niciodată lui Gray. Un alt act amabil pe care actorul a mărturisit că l-a făcut pentru Gray a fost să o ajute după ce a suferit o operație plastică.

Potrivit lui Gordon, fața actriței a fost învinețită de la un lifting, iar el a dus-o la baie și a îngrijit-o până când s-a vindecat. Cu toate acestea, Gray a negat că ar fi făcut vreo intervenție chirurgicală .

Cum s-au despărțit Linda Gray și Dan Gordon

După ce s-au întâlnit timp de 17 ani, Gray și Gordon s-au despărțit în cele din urmă. În decembrie 2013, actorul a primit un apel oarecum surprinzător de la un prieten, care îl consola după despărțirea lui de Gray. Pentru Gordon a fost derutant, pentru că nu-și amintea că s-a despărțit de actriță. Din păcate, Gray dăduse un interviu pentru o revistă și mărturisea că nu are o relație. În plus, tabloidele o numeau pe diva de la Hollywood o actriță singură.

Dan a sunat-o pe vedeta din „Dallas” uluit de informații, dar apelul a mers la mesageria vocală.  După două zile, i-a trimis un e-mail.

„Merit mai mult decât asta. Dacă se întâmplă ceva despre care trebuie să știu, merit mai mult decât să citesc despre asta în revistă”, i-a scris el.

Trei zile mai târziu, Gray l-a sunat pe Gordon și i-a spus. „S-a terminat, asta e tot!”. Apoi, l-a întrebat pe actor dacă pot rămâne prieteni. În răspunsul său, Gordon a menționat că el îi va fi mereu dacă va avea nevoie de ajutor, dar nu putea fi prietenul ei. Din păcate, despărțirea nu a fost cel mai rău lucru pe care l-a experimentat Gordon.

Povestea lor se încheie sfâșietor

În 2015, la doi ani după ce au pornit pe drumuri separate, Linda Gray și-a lansat memoriile. Actrița vorbește despre succesele și tragediile ei în carte, inclusiv despre experiențele teribile din căsnicia ei nefericită. În mod surprinzător, nu a existat nicio mențiune despre relația ei de 17 ani cu Gordon, lucru care i-a frânt inima actorului. „Mi se refuză existența în viața ei”, a spus el.

Gordon crede că Linda și-a mințit cititorii. „Are curajul să spună în carte: ‘Mi-ar fi plăcut să fiu într-o relație pasională pe termen lung. Pur și simplu nu am fost niciodată’ ”.
Mai mult, actorul menționează că acțiunile lui Gray l-au umilit. Potrivit lui Gordon, a fost cel mai jenant moment din viața lui.

De ce a mințit Linda

Nu putea înțelege decizia lui Linda Gray, dar a bănuit că a mințit în legătură cu relația lor pentru a atrage atenția presei publice.  De asemenea, Dan Gordon a spus că nu o cunoaște pe femeia care a scris cartea. 
„Am iubit o femeie multă vreme, așa cum știu să iubesc și să prețuiesc fiecare secundă. Nu cunosc femeia care a scris acea carte”, a precizat el. „Femeia aceea este duplicitară, mincinoasă și falsă”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!