Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, ar fi rămas văduvă după trei luni de la căsătorie

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 14:01

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, ar fi rămas văduvă după numai trei luni de la nuntă. Totuși, în prima declarație după ce informația a apărut în presă, aceasta ar fi negat faptul că a fost căsătorită.

După ce s-a spus că a rămas văduvă la numai câteva luni de la nuntă, Lidia Vadim Tudor a vorbit despre presupusa căsătorie cu jurnalistul Tano Dan Alexandru.

Lidia Vadim Tudor neagă că a fost căsătorită

Potrivit Fanatik, la Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1 declarația de căsătorie dintre Lidia Vadim Tudor și Tano Dan Alexandru a fost înregistrată în data de 29 iunie 2021, iar pe 10 iulie ar fi avut loc evenimentul.

Cu toate acestea, fiica lui Corneliu Vadim Tudor a declarat faptul că nu a existat nicio căsătorie.

Eu nici nu eram căsătorită! Ne-au murit, într-adevăr, mai mulți colaboratori ai revistei, chiar acum sunt la priveghiul lui Dragoș Dumitriu. Vă mulțumesc (pentru condoleanțe, n. red.), dar e o știre falsă. Nu sunt căsătorită cu dl Tano Dan Alexandru!

Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (… )Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.). (…) Nu mă ocup eu de chestiile astea (pomană, n. red.) Sunați la familia lui, nu pe mine, că eu nu am nicio treabă, serios!, a mai completat aceasta.

Cine este Tano Dan Alexandru, cel care ar fi fost ginerele lui Corneliu Vadim Tudor

Așa cum arată necrologul din revista România Mare, înființată de Vadim Tudor și deținută acum de Lidia, fiica lui cea mare, Tano Dan Alexandru, care a murit la vârsta de 51 de ani, era scriitor și colaborator al publicației.

Autor al mai multor romane și, din 1995, jurnalist la o serie de publicații românești, începând din 2016 a publicat exclusiv în paginile revistei ,,România Mare” articole de politică internă și externă, reportaje și interviuri, deosebit de apreciate de cititori.

A crezut cu tărie în puterea jurnalismului ca forță a societății și a militat cu toată puterea pentru adevăr, pentru dreptate, denunțând, prin scrierile sale, politicianismul steril, incompetența și lipsa de strategie a factorilor de putere. (…) Dispariția lui este o mare pierdere pentru noi toți. Am pierdut cel mai activ și mai prolific membru al colectivului redacțional, a cărui dispariție o vom regreta veșnic. (…)

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prima întâlnire după depunerea actelor de divorț

Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit în New York

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Corneliu Vadim Tudor a murit în urmă cu șase ani

Drama prin care trece acum Lidia Vadim Tudor vine la aproximativ șase ani de când și-a pierdut tatăl. Corneliu Vadim Tudor, scriitor și politician, senator şi preşedinte al Partidului România Mare, s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.

Potrivit fiicei lui, acesta s-ar fi prevestit moartea.

Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. (…) Şi-a visat şi înmormântarea.

O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat, a povestit Lidia în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!