Lidia Buble, transformată radical: „Am slăbit 8 kilograme. Prindeam hainele cu elastice de păr, cu agrafe”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 noiembrie 2022, 16:51

Lidia Buble a povestit cum a fost pentru ea experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Artista a fost nevoită să recurgă la anumite trucuri, deoarece slăbise mult prea multe kilograme și îi cădeau hainele de pe ea.

Lidia Buble a rezistat numai o lună în show-ul de la Pro TV, însă acele patru săptămâni i-au demonstrat că poate să treacă peste toate greutățile, să își învingă temerile și să facă față foamei.

Lidia Buble a slăbit 8 kilograme în Republica Dominicană

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața și-a surprins fanii de mai multe ori cu schimbările de look extravagante. De data aceasta, artista s-a trezit cu 8 kilograme în minus pe cântar după experiența din Republica Dominicană.

Lidia Buble a slăbit 8 kilograme în Republica DominicanăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

„Prindeam hainele cu elastice de păr, cu agrafe”

Lidia Buble spune că traiul pe care l-a dus în Republica Dominicană nu a fost unul deloc ușor. Încă de la intrarea în competiție, artista declara că este speriată de faptul că va trebui să facă față foamei, însă nu s-a așteptat niciodată să se lovească de o realitate atât de cruntă.

Împreună cu colegii din competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Lidia a fost nevoită să mânânce zilnic doar 70 de grame de orez și 70 de grame de fasole.

„Am promis că în momentul în care o să ajung acasă, dar nu doar acasă, oriunde în lumea asta o să mă poarte pașii, eu nu o să mai zic niciodată că mâncarea nu e bună. Nu există, din gura mea nu o să mai auziți lucrul ăsta. Nu mai fac mofturi, nu mai există să las în farfurie că vezi Doamne că mă îngraș. Ca să înțelegeți, eu acolo în junglă mă bucuram când mă balonam și aveam un pic de burtică. Nu mai stăteau hainele pe mine. Am slăbit cred că vreo 8 kilograme. Eu personal le prindeam hainele cu elastice de păr, cu agrafe. La un moment dat îmi pierdusem și elasticul de păr, nu mai aveam cu ce să-mi leg pantalonii”, a povestit Lidia Buble pentru ego.ro.

Lidia Buble, după show-ul de la Pro TV: „Eu zic că am dus cu bine Crucea”

Mai mult decât atât, artista spune că a învățat să aprecieze mult mai mult confortul de acasă și să nu mai facă nazuri niciodată.

„Dacă mă gândesc bine cred că de fapt igiena cumva și intimitatea mi-a lipsit cel mai mult în acea competiție. Este adevărat că noi nu aveam ușă la baie, erau camere peste tot, te vedea toată lumea, toți se plângeau că sunt constipați, numai asta auzeam încontinuu. Asta a fost greu, pentru că nu am avut condiții. Eu zic că am dus cu bine Crucea”, a mai povestit Lidia Buble.

Lidia Bublea, cea mai bine plătită vedetă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Vedeta s-a numărat printre primii concurenți care au părăsit show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Show-ul a fost câștigat de actrița Anisia Gafton, însă artista ar fi fost cea mai bine plătită vedetă ce a participat la emisiunea de la Pro TV. Se pare că aceasta ar fi semnat un contract ce i-a adus o sumă destul de mare în contul bancar. Mai exact, potrivit celor de la click.ro, Lidia Buble ar fi primit 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană.

În prezent, Lidia Buble se află într-o binemeritată vacanță în Miami. De acolo artista și-a încântat fanii cu o avalanșă de poze sexi pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Lidia postat mai multe fotografii cu ea, purtând un costum de baie negru, format dintr-o singură piesă, cu un accesoriu în formă de „M”.

Sursa Foto: Instagram/ captură Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!