Leonard Miron, despre traumele din copilărie: „Divorțul părinților a fost o ușurare pentru mine!”

De Unica.ro, pe

Leonard Miron (51 de ani) a trecut printr-o mulțime de încercări de-a lungul vieții. Pentru fostul prezentator de la TVR, problemele au început încă din copilărie. Vedeta de televiziune a dezvăluit în cadrul unui interviu detalii înfiorătoare despre atitudinea violentă a tatălui său. Până ca părinții săi să divorțeze, mama lui Leonard a pierdut o sarcină din cauza bătăilor primite de la tatăl vedetei.

„Nu m-a încărcat emoțional divorțul, ba dimpotrivă, m-am simțit mult mai ușurat. Tatăl meu, mi-ar plăcea să spun cu gura deschisă, Dumnezeu să îl ierte!, și cu tot sufetul, dar nu pot, pentru că a fost un om foarte violent. Îmi aduc aminte scene de o violență … Sunt niște lucruri despre care nu am vorbit și s-ar putea să încep să plâng.

Îmi aduc aminte de o scenă, în care mama era însărcinată iar eu mi-am dorit foarte mult să am frați, în care tata o bătea, și îi sărea cu picioarele pe burtă. Mama a pierdut sarcina, chestia asta nu se poate ierta. Și gândește-te că nu s-a întâmplat când ei au divorțat, ci cu mult înainte.

Citeşte şi: Reacția Andreei Marin la acuzele lui Leonard Miron. Ce i-a urat vedeta

Divorțul mamei a fost o ușurare, pentru mine. De exemplu, îmi aduc aminte că, după o bătaie foarte nașpa, mama m-a urcat în mașină, noi stăteam la Galați, și am plecat la Pitești, fără să ia un act din casă și nu s-a mai întors niciodată”, a spus Leonard Miron, pentru fanatik.ro.

Ce a făcut mama lui Leonard Miron când a aflat că e homosexual

În urmă cu câteva luni, Miron a vorbit și despre momentul în care mama lui a aflat adevărul despre orientarea lui sexuală.

Citeşte şi: Marina Almășan, reacție dură la acuzațiile lui Leonard Miron: „Măi frustrat mic ce ești”

„Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: Eu nu vreau pizza homosexuală. Atunci i-am spus: Și dacă și eu sunt la fel? I-am zis: Hai să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel și ceilalți doi iubiți pe care i-am avut sunt doar prietenii mei. Atunci mi-a zis: Nu vreau să te mai văd! I-am zis: Nu pot să te forțez. Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit Leonard Miron la „Teo Show”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!