Legătura neașteptată dintre Meghan Markle și Al Bundy. Nimeni nu știa acest detaliu

De Unica.ro pe
Te-ai fi gândit vreodată că între Meghan Markle, actuala Ducesă de Sussex, și Al Bundy există o legătură? Ei bine, nici noi. Cel puțin nu până în momentul în care am aflat un detaliu inedit, bine ascuns, din trecutul lor comun. 

Ce îi leagă pe Meghan Markle și Al Bundy

Pe Meghan Markle, actuala Ducesă de Sussex, soția Prințului Harry, o știe toată lumea. La fel și pe Al Bundy, personajul principal din serialul-fenomen al anilor ’90, „Familia Bundy”. Însă până acum, orice legătură între ei ar fi părut absurdă. Cu toate acestea, legătura există și e foarte, foarte veche.

Familia Bundy

„Familia Bundy”, serialul-fenomen al anilor ’90

Invitat în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Ed O’Neill, actorul care i-a dat viață personajului Al Bundy, a făcut o dezvăluire aproape incredibilă! O cunoaște pe Meghan Markle, soția Prințului Harry și actuala Ducesă de Sussex, de când aceasta avea 9 ani!

Se pare că tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a lucrat ca operator de imagine pentru serialul „Familia Bundy”, iar Meghan obișnuia să-și facă apariția des pe platourile de filmare.

Ed O’Neill a detaliat puțin subiectul: „Meghan a crescut pe platourile de filmare de la Familia Bundy. Tatăl ei lucra alături de noi, era operator de imagine. Meghan venea mereu la filmări după școală, îmi amintesc că era îmbrăcată în uniforma ei de la școala catolică. Avea 9 ani pe-atunci”.

Impresionată de cele auzite, Ellen DeGeneres a făcut o glumă și i-a spus lui Ed O’Neill că ar fi trebuit să păstreze relația cu ea, având în vedere că acum Meghan a ajuns să facă parte din familia regală britanică.

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro