Laura Cosoi i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales de pe tavă Rita

De Mădălina Manole, pe
Laura Cosoi i-a rupt turta fetiței sale. Rita a împlinit astăzi, 11 iunie, vârsta de 1 an și cu această ocazie părinții i-au pregătit o petrecere pe măsură care s-a desfășurat în acest weekend.

Laura Cosoi a scris pe blogul său o postare în care povestește cum au petrecut fericitul eveniment și, totodată, a dezvăluit ce a ales Rita de pe tavă, conform tradiției de turtă: „Ziua de sâmbătă a fost pentru noi ca o explozie de bucurie, veselie multă, plina de voci de copii fericiţi, care alergau în toate părţile, părinţi care cântau şi dansau, baloane, luminiţe, steguleţe şi un noian de emoţii. Totul s-a întâmplat în curtea noastră şi, cumva, ne-a luat şi pe noi prin surprindere.  Am serbat sămbătă ziua Ritei, primul an din viaţa ei, care pentru mine şi Cosmin a fost cel mai frumos şi plin de însemnătate an din vieţile noastre. Sigur, aveam în plan să organizăm o mică petrecere cu familia şi prietenii, dar până la urmă ne-am strâns aproape 100 de persoane cu copii cu tot!”

Laura Cosoi i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales de pe tavă Rita

„Aşadar, i-am tăiat moţul Ritei. În Moldova aşa se face. Nu se rupe turta. Mie mi s-a tăiat moţul, surorii mele la fel, aşa că acum a venit rândul Ritei. Pe tava cu obiecte dintre care trebuie să aleagă, nu i-am pus ceva care oricum i-ar fi atras atenţia. Am ales varianta unor lucruri cu o semnificaţie mai largă, care să te ducă cu gândul la artist (după mama:)), la ştiinţă (dupa tată:)), dar şi alte obiecte fiecare cu însemnătatea lui. Rita a ales un stilou, un bănuţ de argint şi paşaportul. Mie mi se pare o variantă bună, nu-i aşa? Mai ales că şi eu am ales stiloul şi bănuţul!”, – a scris Laura Cosoi pe blogul său.

Laura Cosoi i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales de pe tavă Rita

Laura Cosoi, de asemenea, a scris pe conturile de socializare un mesaj emoționant pentru fetița sa, Rita, cu ocazia împlinirii vârstei de 1 an: „Rita este copilul lui Dumnezeu! A venit pe lume pe 11 iunie, acum un an. Și-a ales ca moment începutul de vară, luna cireșelor. Resimțim emoția primelor clipe în care am ținut-o în brațe, mirosul, lacrimile de bucurie, prima întâlnire a privirilor noastre, prima declarație de dragoste! Copilul nostru bun, îți mulțumim că ne-ai ales! Îți dorim o viață frumoasă, cu dragoste de oameni și fapte bune, cu înțelepciune, zâmbete și credință! Te iubim, Rita! La mulți ani!”

Laura Cosoi i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales de pe tavă Rita

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!