Laura Cosoi este din nou însărcinată

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 martie 2020, 17:43
Laura Cosoi este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a dat vestea cea mare pe Instagram, printr-un mesaj plin de emoție și bucurie, chiar de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii. 

Laura Cosoi, în vârstă de 38 de ani, este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni din nou mămică. Actrița a transmisse simte nerăbdătoare și emoționată să-și mărească familia.

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”, a mărturisit Laura Cosoi.

Citește și: Laura Cosoi a dezvăluit ingrediente secrete din rețeta sa de frumusețe

Laura Cosoi este din nou însărcinată

Mesajul a fost însoțit de câteva fotografii în care actrița le-a arătat fanilor și ecografia bebelușului ce urmează să vină pe lume.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează un cuplu de mai bine de șapte ani, iar în 2015 s-au căsătorit. Cei doi au împreună o fetiță, Rita, care s-a născut în 2018, la începutul lunii iunie.

Citește și: Laura Cosoi s-a fotografiat fără make-up și a spus adevărul despre operațiile estetice

Mai multe fotografii cu Laura Cosoi și familia ei în GALERIA FOTO de mai sus.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!