Laura Cosoi, apariție în costum de baie, la două luni după ce a născut. Cum arată actrița

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 august 2022, 11:41

Laura Cosoi (40 de ani) și soțul ei, Cosmin Curticăpean (46 de ani) au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu două luni. Pe 23 iunie, Laura a născut-o pe Lara, surioara celorlalte două fiice – Rita (4 ani) și Vera (1 an). Laura se află de câteva zile în vacanță cu familia, în Bulgaria, iar recent actrița a postat pe conturile de socializare câteva fotografii în care apare în costum de baie.

Vedeta arată uluitor, având în vedere timpul scurt care a trecut de la nașterea Larei.

Mai sunt câteva zile din vacanța noastră pe litoralul bulgăresc. Acum, trăgând linie, sincer vă spun că nu știu ce aș fi făcut cu copiii în altă parte, mă refer la fix aceasta formulă, în această etapă a vieții noastre. Probabil alergam transpirați să căutam umbrele și șezlonguri, dă copiii cu cremă, pune-le pălăria, scoate jucăriile, când ne-am fi instalat, probabil că ar fi fost deja prânzul.

Apoi caută restaurant, iar ele obosite și lipsite de răbdare ar fi cerut 2-3 feluri de mâncare de care nu s-ar fi atins. Ia înghețată, lasă sucul, hai la somn și de la capăt! Practic, îmi spunea cineva când am zis că plecam în vacanța, „vacanța e pentru copii, voi sunteți în cantonament” Și chiar așa a fost! – a transmis Laura în dreptul fotografiilor de la piscină.

Vezi cum arată Laura Cosoi în costum de baie, la două luni după naștere, în galeria, foto de mai jos.

Laura Cosoi, apariție în costum de baie, la două luni după ce a născut. Cum arată actrița

Citeşte şi: Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit. Cine este noul iubit al solistei

Citeşte şi: George Buhnici, jigniri la adresa unei femei supraponderale, „mai săracă” decât el, care mânca o merdenea. „Ți s-a făcut fomiță?”

Citeşte şi: Marcela Fota are o nouă relație, la doi ani după moartea soțului. „Viața are cursul ei!”

Citeşte şi: Soția lui George Buhnici, amenințări cu violul în urma derapajului fostului prezentator

Actrița și familia au ales Bulgaria drept destinație de vacanță pentru anul acesta deoarece este aproape de casă, iar condițiile de cazare în resortul în care s-au cazat sunt impecabile.

Ne-am hotărât să nu lăsăm vara să treacă fără să mergem la mare, mai mult pentru fete, căci ce vină au ele că eu tot nasc vara! Ce mă amuză este că, dacă mă întrebai acum câțiva ani dacă voi alege pentru vacanță de vara Bulgaria într-un resort all inclusive, aș fi ras în hohote. Nu că ar fi neapărat ceva greșit în alegerea această, dar mi s-ar fi părut că am mult mai mult de descoperit în lumea asta mare și nu e cazul să mă limitez la o vacanță în vecini.

Dar nevoia ne-a făcut să ne adaptăm și să privim vacanțele cu alți ochi, care să „judece” mai puțin. Dat fiind că Lara este mică, am vrut să evităm zborurile pe timp de vara și ne-am orientat repede spre Bulgaria. Ne bucurăm de aerosoli și de chicote de copii fericiți că sunt, în sfârșit, în vacanță. – a explicat Laura Cosoi în mediul online.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!