Soția lui George Buhnici, amenințări cu violul în urma derapajului fostului prezentator

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 august 2022, 12:10

Declarațiile scandaloase ale lui George Buhnici, făcute la jumătatea lunii iulie, au stârnit un val de mâhnire în rândul opiniei publice, iar acum fostul prezentator de la Pro TV, dar și familia lui, au de suportat consecințe grave.

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine.

Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai? – a fost mesajul scandalos al lui Buhnici.

Citeşte şi: Lili Sandu, prima declarație după ce s-a scris că ar fi însărcinată

Citeşte şi: Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit. Cine este noul iubit al solistei

Citeşte şi: George Buhnici, jigniri la adresa unei femei supraponderale, „mai săracă” decât el, care mânca o merdenea. „Ți s-a făcut fomiță?”

Citeşte şi: Marius Elisei, gest romantic pentru Oana Roman: „O surpriză extraordinară”

În urma derapajului, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNDC) s-a autosesizat și a stabilit o primă audiere cu vloggerul, în data de 27 iulie. Buhnici nu s-a prezentat la audiere, avocata lui precizând că are nevoie de mai mult timp pentru a-și pregăti apărarea deoarece consecințele în urma scandalului au fost grave, fosta vedetă de la Pro TV primind amenințări cu moartea, iar soția lui, Lorena, cu violul.

Avocata a cerut un termen pentru pregătirea mai temeinică a apărării. Dânsa a arătat că George Buhnici a suferit consecințe grave după acest incident. Mai precis, că George Buhnici a primit foarte multe amenințări cu moartea, dar și soția sa a fost amenințată cu violul. De aceea, a solicitat să aibă mai mult timp să își pregătească apărarea – au declarat surse din CNCD pentru Libertatea.

Foto – Facebook

Soția lui George Buhnici, amenințări cu violul în urma derapajului fostului prezentator
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!