Lady Gaga și-a făcut un tatuaj greșit. Un internaut a observat eroarea

De Oana Savin, pe
Lady Gaga și-a făcut două tatuaje care au o semnificație specială pentru artistă. Un tatuaj reprezintă un trandafir imens, de-a lungul coloanei vetegrale a cântăreței, iar celălalt un portativ.

După ce s-ar fi despărțit de logodnicul ei, impresarul Christian Crino, Gaga a ales să își petreacă Ziua Îndrăgostiților într-un salon de tatuaje din Los Angeles. Vedeta a apelat la artistul Daniel „Winter Stone” pentru aceste tatuaje.

Lady Gaga și-a tatuat un trandafir lângă care a scris „La vie en rose”, piesă lansată de Edith Piaf în anul 1947, și pe care cântăreața l-a cântat în pelicula „A Star is Born”.

 

View this post on Instagram

 

Happy Valentine’s Day. A tattoo toast to “la vie en rose” by the beautiful @winterstone my spinal cord is now a rose

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

În aceeași zi, ea și-a mai făcut un tatuaj care nu a ieșit la fel de bine. Ea și-a imprimat pe antebraț un portativ cu numele G-A-G-A transpus în note muzicale. Însă, portativul tatuat de vedeta de peste Ocean avea doar patru linii orizontale în loc de cinci.

Acest detaliu a fost descoperit de unul dintre admiratorii ei de pe Instagram, care i-a spus că are un tatuaj greși sau incomplet.

După ce și-a dat seama de greșală, artista s-a întors la salonul de tatuaje pentru completarea portativului.

Lady Gaga s-a amuzat de acest moment și a explicat, într-un video postat pe Instagram, de unde provine acea eroare: consumul mare de tequilla în momentul în care a realizat tatuajul.

 

View this post on Instagram

 

As a music theory student I’m appalled, as someone having fun with their friends I’m relieved.🎼😂

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!