Kate Middleton, apariție spectaculoasă la un eveniment de Crăciun dedicat celor care au luptat împotriva pandemiei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 decembrie 2021, 11:48

Familia regală britanică s-a reunit la mijlocul săptămânii pentru a participa la un eveniment special de Crăciun, organizat de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, la Westminster Abbey.

Evenimentul este intitulat “Together at Christmas” și a fost inițiat cu scopul de a elogia munca, implicarea și sacrificiile britanicilor în timpul pandemiei de COVID-19.

Părinţii ducesei, Carole şi Michael Middleton, fratele ei, James, şi sora ei, Pippa, dar și Contesa de Wessex, Prinţesa Beatrice, Prinţesa Eugenie şi Zara şi Mike Tindall s-au numărat printre participanții la slujba religioasă ținută în cadrul evenimentului. După slujbă, a urmat un concert de colinde de neuitat.

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la un eveniment de Crăciun dedicat celor care au luptat împotriva pandemiei

Așa cum era de așteptat, soția Prințului William a fost în centrul atenției, prezendtându-se într-o ținută festivă foarte elegantă. Kate Middleton a purtat un palton roșu superb, cu croială de rochie și cu o fundă supradimensionată la baza gâtului, piesă vestimntară semnată Catherine Walker.

Citeşte şi: Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Citeşte şi: Meniul de Crăciun al Reginei Marii Britanii, dezvăluit de un fost bucătar al Casei Regale

Citeşte şi: De ce nu mănâncă Regina Marii Britanii niciodată usturoi. L-a interzis în bucătăria Regală

Citeşte şi: Prințul Philip, declarație din 1988: „În cazul în care mă voi reîncarna, aș vrea să devin un virus mortal”

Costul unui asemenea palton este în jur de 3.000 de lire sterline. Ducessa de Sussex și-a accesoizat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc roșii și cu o gentuță de mână, tot roșie, marca MiuMiu, din piele întoarsă, potrivit okmagazine.ro. Ca bijuterii, Kate a ales o pereche de cercei cu safir și diamante din colecția Reginei Elisabeta a II-a. Regina nu s-a prezentat la eveniment întrucât a avut în ultima perioadă câteva probleme de sănătate, iar medicii i-au recomandat să se odihnească și să renunțe o vreme la activitățile publice.

Nu este prima oară când ducesa de Cambridge impresionează prin ținutele alese la evenimentele publice. În urmă cu câteva săptămâni, Kate a fost invitată la un liceu pentru a participa la un curs despre neuroștiință și importanța dezvoltării cerebrale în perioada copilăriei. Pentru acel moment, ducesa a ales un palton fuchsia, marca Hobbs, în valoare de 470 de lire sterline, o helancă în aceeași nuanță, de 75 de lire și o pereche de pantaloni negri. Kate Middleton și-a acccesorizat atunci ținuta cu o pereche de pantofi negri, cu toc cui, semnați Gianvito Rossi, în valoare de 400 de lire sterline.

Foto – Profimedia / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!