Jennifer Lopez a fost criticată după ce a postat imagini cu cererea în căsătorie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 martie 2019, 16:51
Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie pentru a cincea oară, iar la scurt timp după a postat pe rețelele sociale pozele din ziua evenimentului. A primit milioane de aprecieri însă au apărut și o mulțime de critici care spun că imaginile sunt de prost gust.

Jennifer Lopez, cerută în căsătorie de Alex Rodriguez

Jennifer Lopez are o relație de durată cu fostul sportiv Alex Rodriguez, iar acesta a decis să-i ofere inelul pe care, probabil, și-l dorea. A ales un diamant uriaș, demn de o vedetă de la Hollywood, cu care Jennifer s-a mândrit pe Instagram.

Pentru J. Lo, a fost a cincea cerere în căsătorie. Ea a fost logodită cu Actorul Ben Affleck, însă nu a mai ajuns cu el la altar. De trei ori a făcut nunta cu Ojani Noa, Cris Judd și Marc Anthony, care este și tatăl copiilor ei.

jennifer lopez alex rodriguez

Jennifer Lopez, criticată pentru pozele cu logodna

Jennifer Lopez a stârnit discuții cu pozele perfecte postate pe Instagram. În primul rând, oamenii se întreabă dacă momentul nu a fost cumva regizat din moment ce fotograful a fost ”pe fază” și s-a aflat atât de aproape. Poate că imaginile sunt rezultatul unei ședințe foto care a fost realizată după cererea propriu-zisă?

În al doilea rând, oamenii se întreabă de ce fața vedetei nu se vede mai deloc în imagini. Poate că nu i-a plăcut cum a ieșit sau poate că, Alex Rodriguez i-a cerut fotografului să-l fotografieze mai mult pe el.

Nu în ultimul rând, pozele au fost editate fără gust. Cei doi au în jurul lor o aură care a stârnit hohote de râs printre internauți.

Jennifer Lopez a fost criticată după ce a postat imagini cu cererea în căsătorie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!