Jennifer Grey, „Baby” din „Dirty Dancing”, despre operațiile de rinoplastie care i-au distrus viața: „Deveneam invizibilă de la o zi la alta”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 12 ianuarie 2023, 16:08

Jennifer Grey, actrița care a interpretat-o pe Baby în legendarul film “Dirty Dancing” (1987), a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate în cartea sa autobiografică, “Out of the Corner”.

Actrița Jennifer Grey și-a deschis sufletul și a vorbit despre câteva episoade delicate din viața ei, cum sunt cele două rinoplastii prin care a trecut și care, în mod surprinzător, i-au adus decădere în carieră.

Jennifer Grey: „M-am pus singură la colț!”

Jennifer Grey, fata actorului laureat la Oscar, Joel Gray (cunoscut mai ales pentru rolul din “Cabaret”), a devenit celebră după ce a jucat în “Dirty Dancing”, interpretând rolul Baby, alături de regretatul Patrick Swayze.  Ea a rămas în memoria publicului și pentru celebra replică: „Nimeni nu o pune pe Baby la colț!”.

Jennifer Grey, "Baby" din "Dirty Dancing", despre operațiile de rinoplastie care i-au distrus viața. "Deveneam invizibilă de la o zi la alta"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Acum, la 62 de ani, Jennifer spune că vrea să devină cât mai vizibilă posibil.

Citeşte şi: Primele imagini din remake-ul filmului „Dirty Dancing”. Cine sunt actorii care îi vor înlocui pe Jennifer Grey și Patrick Swayze

„Este un sentiment nou. Să nu mai stau ‘la colț’. Și să recunosc că m-am pus singură acolo, prin povești care nu reflectau cea mai bună viață. Povestea pe care mi-o spuneam despre cum am ajuns aici nu a fost una grozavă. Și nici în totalitate adevărată.” – a declarat Jennifer Grey, pentru publicația People.

În biografia sa, ea a vorbit despre lecțiile din copilărie, frumusețe, carieră, dar și despre relațiile ei cu Matthew Broderick și Johnny Depp, care au contribuit la atingerea apogeului în cariera sa.

De asemenea, a povestit și despre rinoplastie. Jennifer Grey a făcut două operații la nas care au transformat-o complet, ajungând de nerecunoscut pentru unii colegi de breaslă.  

Actrița spune că nu avut niciodată o problemă cu aspectul ei fizic, mai exact cu forma și mărimea nasului. Dar cei din jur i-au sugerat că i-ar face bine să-ți facă unele modificări.

Citeşte şi: Superstar de la Hollywood, transformat complet pentru a juca într-un nou serial. Ghicești cine este?

„Vreau să simt doar cine sunt acum. Dar cred că atunci când îi întrebi pe ceilalți cine ești și le ceri oamenilor să te iubească și le iei părerea ca pe o definiție a valorii tale, ajungi pe o pantă alunecoasă”, spune Jennifer Grey.

„În ochii lumii, nu mai eram eu!”

După a doua operație la nas, care a fost necesară pentru a corecta defectele primei, la premiera unui film, actorul Michael Douglas nu a mai recunoscut-o când a văzut-o. Practic, ea devenise un alt om.

„A fost prima dată când am ieșit în public după operații. Și aveam asta, ideea că deveneam invizibilă, de la o zi la alta. În ochii lumii, nu mai eram eu. Și ciudat a fost că ajunsesem așa din cauza unui lucru care m-a deranjat toată viața. Acel lucru cu care o mă supăra atât de mult mama, că îmi spunea mereu că ar trebui să-mi operez nasul.

Citeşte şi: Prietenii lui Patrick Swayze fac declarații șocante despre soția actorului: ”Îl bătea chiar și când era bolnav”

Chiar am crezut că voi ceda.  Am crezut că trebuie să mă predau taberei inamice. M-am gândit: Sunt mai bună de atât. Nu ar trebui să fac asta. Asta am simțit cu adevărat, că sunt destul de frumoasă”, a dezvăluit actrița.

Mama lui Jennifer, care a fost și ea actriță înainte de a se căsători, i-a sugerat să-și facă rinoplastie de la o vârstă fragedă. Ea era de părere că Jennifer va fi distribuită în mai multe filme de succes dacă se va opera. În copilărie și adolescență, Grey era complet împotriva operațiilor estetice.

„Părinții mei au făcut și ei rinoplastie”

„Ea mă iubește, m-a iubit întotdeauna. Dar a fost pragmatică pentru că spunea: ‚Ghici ce? E prea greu să te distribuie. Ușurează-le munca’. Și apoi am făcut-o și ea a avut dreptate.  Dar când eram copil, eram complet anti-rinoplastie. Nici nu voiam să au de așa ceva.

Citeşte şi: Primele imagini din remake-ul filmului „Dirty Dancing”. Cine sunt actorii care îi vor înlocui pe Jennifer Grey și Patrick Swayze

Părinții mei au făcut și ei rinoplastie. Înțeleg că erau anii ‘50. Înțeleg că se purta. Am înțeles că trebuie să-ți schimbi numele și trebuie să faci anumite lucruri. Nu poți fi gay. Nu poți fi evreu. Știi, nu poți arăta ca un evreu. Încerci doar să te încadrezi în orice cred ceilalți”, a povestit Jennifer Grey.

Actrița a mai spus că regretă decizia de face operațiile.

„Am cheltuit atât de multă energie încercând să-mi dau seama ce am greșit, de ce am fost alungată din ‚regat’. Asta e o minciună. Eu m-am alungat”, a adăugat Jennifer Grey.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!