Jenna Dewan s-a logodit

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 20 februarie 2020, 19:21
Jenna Dewan a avut surpriza vieții ei când, la petrecerea organizată pentru bebelușul pe care urmează să îl aducă pe lume, iubitul ei, Steve Kazee, a cerut-o de soție.

Actrița în vârstă de 39 de ani a postat mai multe imagini de la petrecere pe Instagram.

Pot spune sincer că a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Dacă aș putea să retrăiesc o zi la infinit ar fi aceasta”, a scris Jenna pe rețeaua de socializare.

Ceremonia a fost organizată pentru a celebra cea de a doua sarcină a actriței care mai are o fetiță, Everly, cu fostul ei soț, Channing Ttaum.

Jenna Dewan s-a logodit

Ziua a fost cu atât mai specială cu cât Steve a îngenunchiat și i-a oferit inelul de logodnă.

Momentul a fost surprins pe cameră. Steve (44 ani), care părea extrem de emoționat, i-a pus întrebarea iubitei sale însărcinate, în fața tuturor persoanelor dragi din viața lor.

Ea nu știa nimic din ceea ce avea să se întâmple și a crezut că ziua este pentru a celebra bebelușul. Steve a surprins-o în fața tuturor prietenilor ei cu un inel de logodnă și o cerere în căsătorie. A fost extrem de special pentru Jenna că prietenii ei au fost acolo. El a ținut un discurs frumos și toată lumea a fost emoționată și ochii înlăcrimați. Jenna a fost șocată de surpriză și entuziasmată”, a declarat o sursă pentru E!Online.

Jenna Dewan și Steve au anunțat că formează un cuplu în noiembrie 2018, la câteva zile după ce actrița a depus actele pentru divorțul de Channing Tatum care în prezent formează un cuplu cu Jessie J.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Jenna Dwan și Steve.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!