Jay Leno, doborât de pe motocicletă. Comediantul s-a accidentat grav

De Simona Tudorache, pe

Jay Leno și-a rupt clavicula, două coaste și și-a crăpat ambele rotule într-un accident de motocicletă, iar asta la doar două luni după ce a suferit arsuri devastatoare în garajul casei. Atunci un motor cu abur i-a explodat în față.

Comediantul, în vârstă de 72 de ani, se afla pe o motocicletă de epocă în Las Vegas, pe 17 ianuarie, când a vrut să intre într-o parcare, dar nu a văzut sârma care o împrejmuia.

Jay Leno a ajuns din nou la spital

“Chiar săptămâna trecută am fost doborât de pe motocicletă. Am o claviculă și două coaste rupte și ambele rotule crăpate. Dar sunt bine!  Lucrez weekendul acesta”, a spus Leno.

Jay LenoIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 4)

Accidentul vine la câteva luni după incendiul din garajul casei sale, în urma căruia a ajuns la spital cu răni grave și a rămas cu cicatrici. Prezentatorul a trecut atunci și prin două intervenții pentru îndepărtarea țesului afectat. După ce a fost externat din spital, Leno a ajuns într-o clinică de recuperare.

Emblematicul realizator TV și prietenul său, Dave Killackey, lucrau la una dintre iubitele sale mașini de epocă, la conacul său din LA, pe 12 noiembrie, când a izbucnit focul.

Leno are convingerea că prietenul său Killackey i-a salvat viața. Killackey a intrat în acțiune și și-a cuprins brațele în jurul lui Leno, înăbușind astfel focul. Jay Leno a fost dus de urgență la Spitalul West Hills din LA, unde a fost tratat pentru arsuri de gradul trei și a suferit două intervenții.

Jay Leno s-a ales cu răni grave și în urma unui incendiu

Soția lui Leno, Mavis, care îi e aproape de 22 de ani, s-a temut pentru soțului ei și a rămas alături de el pe toată durata spitalizării. Chiar dacă nu s-a recuperat nici acum total, Jay Leno e fericit că a scăpat cu viață.

Ghinioanele par să se țină scai de Jay Leno, care a rămas și fără emisiunea auto de la CNBC săptămâna aceasta, potrivit Hollywood Reporter.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!