Iubita lui Codin Maticiuc, Ana Pandeli, a urcat în vârful muntelui Kilimanjaro. „Gagica mea e nebună”

De Unica.ro, pe

Codin Maticiuc (40 de ani) formează de mai mulți ani un cuplu cu Ana Pandeli. Cuplul are împreună o fiică, Smaranda, în vârstă de 2 ani. Ana mai are un fiu, Dan, dintr-o fostă relație.

Perechea s-a afișat pentru prima oară împreună în iunie 2021, la Gala Premiilor Gopo. Premiul Publicului a fost câștigat de pelicula Miami Bici, care i-a avut protagoniști pe Codin și pe actorul Matei Dima (34 de ani).

Iubita lui Codin Maticiuc, Ana Pandeli, a urcat în vârful muntelui Kilimanjaro. „Gagica mea e nebună”

Recent, Ana a urcat în vârful muntelui Kilimanjaro din Tanzania. Ana nu a mers singură, ci alături de una dintre prietenele ei, Tea, și de soțul acesteia. Traseul către vârf a durat 6 zile.

Iubita lui Codin Maticiuc, Ana Pandeli, a urcat în vârful muntelui Kilimanjaro. „Gagica mea e nebună”

„Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam de ceva vreme, dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic. Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice că face trei”, a început Codin.

„Ea face trasee prin munți. Pe ai noștri i-a terminat deja. Am fost și eu o dată dau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce ea alerga în jurul meu ca să facă mai multă mișcare.

De ce? Pentru că e nebună. Cum a terminat ea munții de la noi, acum două săptămâni a plecat în Tanzania, Africa, să urce pe Kilimajaro (5895m)”, a continuat actorul.

„Au plecat de la baza muntelui de la 38 de grade și au ajuns în vârf la -30 de grade. Urcușul s-a petrecut în 6 zile cu o medie de 6-8 ore pe zi până unde ghizii făceau corturile și stabileau o tabără.

Nu se făcea mai mult pentru că ai nevoie să te obișnuiești cu altitudinea și aerul rar. Trebuie să iei pastile de rău de înălțime”, a mai scris Codin.

„Toată șmecheria a ținut-o și pe ea până la 5000 de metri, când s-a făcut ultima bază. Nu vă spun că îi era și extrem de frig noaptea în sacul de dormit pe care s-a ambiționat să-l închirieze ca să nu «arunce cu banii, să facă economie».

Citește și:

Irina Rimes, declarație de dragoste pentru iubitul ei, David Goldcher, cu ocazia aniversării lui

Edward Sanda, răspuns acid după ce el și Cleopatra Stratan au fost criticați că nu au avut nași

Magda Pălimariu s-a căsătorit. Primele fotografii de la nunta prezentatoarei Pro TV

De ce? Pentru că sunt eu nebun de data asta și nu i-am impus să-și ia naibii cele mai scumpe echipamente că sunt oricum cât nota mea la Nuba.

În fine… De la 5000, cum vă spuneam, a început calvarul până ȘI pentru nebuna mea. Au leșinat toți pe rând de câteva zeci de ori până în vârf și îi trezeau ghizii. Au ajuns cu greu în vârf cu degetele degerate și cine știe câte alte suferințe fizice.

Coborârea urma să fie alte trei zile până jos cu dormit în corturi. În cât timp a făcut-o însă a mea? În 12 ore, dintr-o bucată, singură, că n-a mai venit nici ghidul cu ea. (…)

În concluzie, vă spun că degeaba am gagică frumoasă, deșteaptă și mamă eroină pentru că e nebună! Iar eu nu sunt doar nebun, ci și prost dacă o las să plece pe Everest cum plănuiește”, a încheiat.

În vârful muntelui, Ana s-a fotografiat ținând steagul României. Pe acesta, Ana a scris: „Dan și Smaranda, sunteți totul meu! Vă iubesc de 1000 de ori până pe Kilimanjaro și înapoi.

Nu! De miliarde de ori! Nu! De sute de miliarde de ori! De fapt nu! Infinit de ori, așa cum n-am să știu niciodată să fac altceva mai bine. Cu toată dragostea, mama!”.

„Iubita mea e actriță, în sensul că a făcut aceleași cursuri ca și mine, eu am îndrumat-o, însă nu a jucat până acum. Să vedem ce va face, ea merge la castinguri, vrea să joace”, a declarat Codin Maticiuc în iulie 2021, în exclusivitate pentru Click!.

Codin și Ana sunt discreți în privința relației lor. „Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de «atenție», iar eu respect asta.

Nu înseamnă că ea nu este «deschisă», ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, mai spunea Codin în aprilie 2021, pentru revista VIVA!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!