Irinel Columbeanu a confirmat căsătoria Monicăi Gabor cu Mr. Pink

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 mai 2022, 13:19

Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor, fosta lui soție și mama fetiței lui, Irina, s-a căsătorit în secret, în Statele Unite ale Americii cu Mr. Pink.

Irinel Columbeanu a dezvăluit în cadrul podcastului moderat de Ameri Nasrin că Monica și iubitul ei, Mr. Pink s-au căsătorit în urmă cu mai mult timp, nespecificând cu exactitate momentul în care cei doi și-au legalizat relația.

Afaceristul a spus că a existat o situație tensionată între el și Mr. Pink, cu privire la decizia de a o lăsa pe Irina în America, să locuiască împreună cu mama ei. Mutarea Irinucăi în SUA a avut loc în 2018, așadar, cel mai probabil, căsătoria Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink ar fi avut loc la scurt timp după ce fata s-a instalat acolo.

Citeşte şi: Andreea Bălan, despre plecarea la America Express: „Va fi o experiență unică”

Citeşte şi: Cine va avea grijă de fetele Andreei Bălan și ale lui George Burcea cât artista va fi în competiția „America Express”

Citeşte şi: Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă

Citeşte şi: Cristina Belciu, despre fosta relație dintre ea și Cristian Boureanu: „Sentimentele nu dispar de pe o zi pe alta”

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei. Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit.

El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a precizat Irinel Columbeanu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!